Neler Yeni

Temu urun iade etmeye gerek kalmadan ucret iadesi alma

EgemenTr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Egemen Trn
ben bugün aldım. görsel ile ürün aynı değildi. iade tutarı 500tl geçince iade yollamamı istedi bir ürünü çıkarıp 480tl yi geri aldım. müşteri yetkilisine danış fakat bir şey yapacaklarını düşünmüyorum. ayrıca her hesapta olmuyor özellikle ilk siparişinse bir defaya mahsus verebiliyor
Benim ilk siparis zaten hadi çok bekletmese tamam 3 hafta bekleyemem pişman oldum aldigima

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
John Smith
Direk bot üzerinden iade kısmından devam edin, orada belli olur gönderip göndermeyeceğiniz. Canlı MH ile hemen görüşmeyin.

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,764
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
1 haftada iade oluyor ya yurtdisina cikmiyor

EgemenTr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Egemen Trn
Şuan yakın zamanda ekteki olayı yapabilen varmı? Tamamen kalktı mı bu olay yoksa rastgele mi çıkıyor?

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Şuan yakın zamanda ekteki olayı yapabilen varmı? Tamamen kalktı mı bu olay yoksa rastgele mi çıkıyor?
sen açık açık ürün iadesiz para iadesi yöntemini öğrenmek istiyorsun
ürünü şubeye verdiğin gün içerisinde zaten tam para iaden yapılıyor
ürün iadesiz para iadesi yönteminde de para iade süreci aynı anında iade yapılıyor
geriye kalan süreç kullandığın bankan ile alakalı

EgemenTr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Egemen Trn
sen açık açık ürün iadesiz para iadesi yöntemini öğrenmek istiyorsun
ürünü şubeye verdiğin gün içerisinde zaten tam para iaden yapılıyor
ürün iadesiz para iadesi yönteminde de para iade süreci aynı anında iade yapılıyor
geriye kalan süreç kullandığın bankan ile alakalı
Ben açık açık ürün iadesiz para iadesi yöntemini öğrenmek istiyorum
Attığım yöntemde bir defaya mahsus temunun verdiği hakkı kullanıyorum bunda sorun yok urunu iade etme yöntemini seçince 2 hafta urunu geri gitmesini sonra depoda incelenmesini sonrada gecerse paranın banka işlenmesini bekliyorum 1 ay tahminen geçer beklemek istemiyorum

eseko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
Attığım yöntemde bir defaya mahsus temunun verdiği hakkı kullanıyorum bunda sorun yok urunu iade etme yöntemini seçince 2 hafta urunu geri gitmesini sonra depoda incelenmesini sonrada gecerse paranın banka işlenmesini bekliyorum 1 ay tahminen geçer beklemek istemiyorum
yapamazsın. İade sistemi tam olarak şu şekilde çalışıyor tek seferliğe mahsus 1000 tl lik sepet alışverişinin sadece belirli bir miktarını iade edebilirsin örneğin 200 tl gibi

EgemenTr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Egemen Trn
yapamazsın. İade sistemi tam olarak şu şekilde çalışıyor tek seferliğe mahsus 1000 tl lik sepet alışverişinin sadece belirli bir miktarını iade edebilirsin örneğin 200 tl gibi
Doğru olabilir fakat şöyle bir ss buldum yine forumdan baska bir arkadaşın sorunlu gelen urunu ve sorunsuz iadesi

Ekler

• 1722812842095 (1).png
    1722812842095 (1).png
    94.4 KB · Hit: 9

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
demek ki temu sana bu hakkı tanımamış zaten olsaydı aynı seçenek sende de çıkardı
orda yazana da pek aldırış etme şubeye ürünü teslim ettiğin an tam para iaden önden yapılıyor

Top Bottom