Neler Yeni

Yardım MSI VS REDRAGON Hangisi daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ferhat ÜZÜM
Satıcı yok diyordu ancak varmış galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence pusat k3 pro

Monster ürünlerine ön yargılı bakılıyor araştıracağım bu klavyeyi

Bence kendileri de bilmiyor. Alan kişilere sordum, hepsi var dedi.

link
Attığını şimdi gördüm evet varmış başka bi arkadaşta var dedi satan da bilmiyor klavyeyi ama yazılım sıkıntılıymış monster pusat k3 pro nasıldır

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fahri

Attığını şimdi gördüm evet varmış başka bi arkadaşta var dedi satan da bilmiyor klavyeyi ama yazılım sıkıntılıymış monster pusat k3 pro nasıldır
Kendim kullanmadım ama kullanan bir arkadaş vardı sanırım.

@LeviathanSS hocam görüşünüz nedir pusat k3 pro hakkında?

Redragon da yazılım sıkıntılı ama makro atamalarını klavye üstünden yapılıyor diye biliyorum. Öyle yorumlar okumuştum. Yine de güvenmiyorsanız msi tercih edin, switch olarak aralarında çok fark yoktur ikisi de çok iyi switchler değil ama ilerde değiştirme imkanınız var.
Pusatta lehim olmadan switchler değişmiyor diye biliyorum.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Msi metal kasa ancak yayları ses yapıyormuş ve Hot swap ancak k586 lar Hot swap değilmiş k586 pro hotwap miş

Bende redragon düşündüm
yok hocam o ürün hotswap, gaminggen yorumlarını oku alanlar switch değiştrebiliyormuş. satıcı yanlış yazmış redragon daha iyi msi'a göre. Monster klavye de alınmaz hem daha pahalı hem aynı klavye bir farkı yok. Bir tek yazılımı sıkıntılıymış ama pek gerek yok kurmaya. Hatta gaminggen iyzico kampanyasıyla %20 para iadesi alırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Şan Özşaho
Bende Redragon k586 veya pusat k3 almayı düşünüyorum, redragonu daha türkiye'ye gelmeden önceden beri bilirim ama k586'yı biraz araştırdiğımda indirilen yazılımında sorun olduğunu gördüm, tuş ataması vs yapacaksan yazılım çalışmıyor sanırım haberin olsun (düzeltmiş olabilirler tabi)

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Arnold Ciwardagexer

@LeviathanSS hocam görüşünüz nedir pusat k3 pro hakkında?

Redragon da yazılım sıkıntılı ama makro atamalarını klavye üstünden yapılıyor diye biliyorum. Öyle yorumlar okumuştum. Yine de güvenmiyorsanız msi tercih edin, switch olarak aralarında çok fark yoktur ikisi de çok iyi switchler değil ama ilerde değiştirme imkanınız var.
Pusatta lehim olmadan switchler değişmiyor diye biliyorum.
Olumsuz tabii ki de. Outemu switch kullanılıyor 2 kere garantiye yolladım. Bu devirde hot-swap olmayan klavye almak saçmalık bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ferhat ÜZÜM
Bende Redragon k586 veya pusat k3 almayı düşünüyorum, redragonu daha türkiye'ye gelmeden önceden beri bilirim ama k586'yı biraz araştırdiğımda indirilen yazılımında sorun olduğunu gördüm, tuş ataması vs yapacaksan yazılım çalışmıyor sanırım haberin olsun (düzeltmiş olabilirler tabi)
Büyük ihtimal bende redragon alacam
Olumsuz tabii ki de. Outemu switch kullanılıyor 2 kere garantiye yolladım. Bu devirde hot-swap olmayan klavye almak saçmalık bence.
Hot swap varmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Şan Özşaho
Ona dikkat etmemişim Shift o kadar önemli değil ancak Enter küçük olduğu kullanması zor oluyor

Buradaki bazı arkadaşlar k586'yı almış bir oku derim aklına takılan bir şey olursa sor belki işine yarar diye atayım dedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ferhat ÜZÜM

Buradaki bazı arkadaşlar k586'yı almış bir oku derim aklına takılan bir şey olursa sor belki işine yarar diye atayım dedim.
Sağol

Top Bottom