Yardım Hotswap / Custom / Sessiz Klavye Önerisi

Anca fırsat bulabildim yooso z11 ve geeky 61 çok güzel duruyor ama ok tuşlarını kullanıyorum kullanmasam ciddi düşünürdümi attack k75 f ve ses tuşları güzel ama uzerindeki desenler hiç hoşuma gitmedi. böyle düz, şekilli olmayan, yön tuşları olan, mümkünse f ve ses tuşları olan, rgb'si ayarlanabilir bir şey arıyorum. tam aula f75 gibi ama onun gibi doğru düzgün bir şey yok. f75'i de artık neden satmıyorlar belli değil. tam f75, AKKO MOD 007B, AKKO 5075B Plus gibi bir şey arıyorum.

Birisi CIDOO ABM084 outemu peach switchler ile birlikte 2.800'e verebileceğini söyledi ama pahalı geldi. Alınır mı sizce ?

Bunlar daha düşük kalitedeler ama bunları dışında da pek seçeneğim yok gibi duruyor cidden: Redragon K586RGB, MSI Forge GK310,
Sarı siteden az kullanılmış yada sıfır ajazz dkm200 bul o zaman.1-1.5k arasına bulursun. Tabi bütçen yüksekse switch almayıp direkt akko klavyelerden alabilirsin.
Edit: dkm200 rbg değil, rainbow. Yine de fiyatına göre iyi bir klavye.

bazi sitelerde ajazz ak820-820pro
Sarı siteden az kullanılmış yada sıfır ajazz dkm200 bul o zaman.1-1.5k arasına bulursun. Tabi bütçen yüksekse switch almayıp direkt akko klavyelerden alabilirsin.
Edit: dkm200 rbg değil, rainbow. Yine de fiyatına göre iyi bir klavye.
dkm200 baktım tam istediğim gibi fiyatı da uygun. ak820 yaşadığım şehirde yok onun yerine bunu buldum çok hoşuma gitti kaihl red var. hem kablolu hem kablosuz kullanılıyor. aynı tasarım. arg var falan fiyatı da uygun. Endorfy Thock %75

dkm200 baktım tam istediğim gibi fiyatı da uygun. ak820 yaşadığım şehirde yok onun yerine bunu buldum çok hoşuma gitti kaihl red var. hem kablolu hem kablosuz kullanılıyor. aynı tasarım. arg var falan fiyatı da uygun. Endorfy Thock %75

İlk defa duydum ama güzel duruyor. Kailh switchler iyidir. İyzico indirimi kullanmayı unutmayın, hayırlı olsun.

@freygasm hocam ne dusunuyorsun

İlk defa duydum ama güzel duruyor. Kailh switchler iyidir. İyzico indirimi kullanmayı unutmayın, hayırlı olsun.
@freygasm hocam ne dusunuyorsun
iyzicoyla çok uyguna geliyor. aşırı uyguna geliyor akkoyu da hiç duymamıştım ama bazı markalar iyi oluyor cidden. bir sıkıntı göremedim klavyeyle ilgili. hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için. arkadaş da sıkıntı görmezse klavyede birkaç güne elimde olur :D

iyzicoyla çok uyguna geliyor. aşırı uyguna geliyor akkoyu da hiç duymamıştım ama bazı markalar iyi oluyor cidden. bir sıkıntı göremedim klavyeyle ilgili. hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için. arkadaş da sıkıntı görmezse klavyede birkaç güne elimde olur :D
Ben @freygas Hocama bi sor

Fena kötü, hissiyatı corsair asus klavyeler gibi. Alakası yok custom boardlarla.
Alınmaz mı yani switchleri güzel gibiydi. Yurtdışı amazonda 50 yorumdan 4.5 yıldızı vardı. Iyzico indirimiyle 2000binin altı a geliyordu. Benzer fiyat bandında başka önerin var mı ? Bir diğer seçenek redragon k586

Son düzenleme:
O fiyata aula f75 alın geçin yıkar onları. Veya tam Bütçeniz nedir başka seçenekler de bulabiliriz.
Alınmaz mı yani switchleri güzel gibiydi. Yurtdışı amazonda 50 yorumdan 4.5 yıldızı vardı. Iyzico indirimiyle 2000binin altı a geliyordu. Benzer fiyat bandında başka önerin var mı ? Bir diğer seçenek redragon k586

O fiyata aula f75 alın geçin yıkar onları. Veya tam Bütçeniz nedir başka seçenekler de bulabiliriz.
bütce 2k civarı, 3k'ya kadar çıkabilirim. Ama ucuza güzel bir şey varsa fazla para vermek de istemiyorum. Ek olarak, 800'e aldığı f75'leri ikinci elde 2.5'a satanlara prim vermek istemem. Bu yüzden 0 ürün benim için daha iyi olur açıkçası. Gaminggen'deki Iyzico indirimi de cazip geldi.

Bir ara forumda biri yazmıştı. Sessiz klavye isteyenler Hotswap bir klavye alıp outemu lemon switchler ile değiştirmeyi öneriyordu. msi gk50 kullanıyorum 2 yıldır, red switchlerin bile sesli olduğunu düşündüğümüzde kafam şişti artık. redragon k586 klavyede switchlerin çıkabileceği söylenmiş aşırı hoşuma gitti fakat sorulan sorularda switchlerin çıkmadığı belirtilmiş, alan birisi ise switchler çıkabiliyor demiş :D. küçük %60 gibi klavyeler istemiyorum hatta mümkünse bilek destekli makro tuşlu vs olursa mükemmel olur. Bu tarzda önerebileceğiniz Hotswap klavye ve switch var mıdır ? Veya bu tarzda yapılabilecek farklı bir yöntem ne önerirsiniz ?

Sea salt switch epomaker dynatab 75, kullandığım en sessiz klavyeydi

bütce 2k civarı, 3k'ya kadar çıkabilirim. Ama ucuza güzel bir şey varsa fazla para vermek de istemiyorum. Ek olarak, 800'e aldığı f75'leri ikinci elde 2.5'a satanlara prim vermek istemem. Bu yüzden 0 ürün benim için daha iyi olur açıkçası. Gaminggen'deki Iyzico indirimi de cazip geldi.
O zaman 5075b plus, ak820 pro falan bakabilirsin. Gaminggende akko 5075b plusta iyzico indirimi kullanabilirsin.

O zaman 5075b plus, ak820 pro falan bakabilirsin. Gaminggende akko 5075b plusta iyzico indirimi kullanabilirsin.
Sea salt switch epomaker dynatab 75, kullandığım en sessiz klavyeydi
5075b plus'a bakmıştım ama hala stoklarda yok. Kampanyanın da günü bugün. Dynatab 75 i sevdim ama satılmıyor, ak820 pro da sadece bir yer 3200'e satıyor satıyor mor olanı :/ Cidden doğru düzgün stok kalmamış güzel olan klavyelerde

Son düzenleme:
Geri