Neler Yeni

Yardım Hotswap / Custom / Sessiz Klavye Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Suanda geldi haberin olsun 5075b plus ın
Kutuyu açmadan iade edersen sorun çıkaracaklarını sanmam ama kendim daha önce böyle bir durum yaşamadım gaming gende. Yaşayan birinden öğrenmen daha iyi olur.
Evet ama kablolu haberiniz olsun. 5087nin qmk versiyonları var.
5075b plus yellow switch aldım. ama aklım dracula switchde kaldı, dracula biraz daha hafif bir yapıya sahipmiş. yellow ise en ucuz akko anahtarıymış :D Bu arada yardımcı olan herkese teşekkür ederim

5075b plus yellow switch aldım. ama aklım dracula switchde kaldı, dracula biraz daha hafif bir yapıya sahipmiş. yellow ise en ucuz akko anahtarıymış :D Bu arada yardımcı olan herkese teşekkür ederim
En ucuz mu bilmiyorum ama en çok tercih edilen akko switchlerden birisidir kendisi. Bana göre sesi draculadan daha tok olduğu için seviyorum.
Hayırlı olsun tekrardan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Berker Mısırlıoğlu
En ucuz mu bilmiyorum ama en çok tercih edilen akko switchlerden birisidir kendisi. Bana göre sesi draculadan daha tok olduğu için seviyorum.
Hayırlı olsun tekrardan.
teşekkür ederim tekrardan. Dracula ile ilgili fazla kaynak yok doğru düzgün, ama sesleri %95 aynı gibi geldi bir videoda. görücem artık :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Selçuk
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar oyunlar ve yazılım
Steam
Ahmet
Bir ara forumda biri yazmıştı. Sessiz klavye isteyenler Hotswap bir klavye alıp outemu lemon switchler ile değiştirmeyi öneriyordu. msi gk50 kullanıyorum 2 yıldır, red switchlerin bile sesli olduğunu düşündüğümüzde kafam şişti artık. redragon k586 klavyede switchlerin çıkabileceği söylenmiş aşırı hoşuma gitti fakat sorulan sorularda switchlerin çıkmadığı belirtilmiş, alan birisi ise switchler çıkabiliyor demiş :D. küçük %60 gibi klavyeler istemiyorum hatta mümkünse bilek destekli makro tuşlu vs olursa mükemmel olur. Bu tarzda önerebileceğiniz Hotswap klavye ve switch var mıdır ? Veya bu tarzda yapılabilecek farklı bir yöntem ne önerirsiniz ?

REİS BENDE DE VAR KÜÇÜK AMA ÇOK SESSİZ BİR KLAVYE TAVSİYEMDİR

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Berker Mısırlıoğlu
REİS BENDE DE VAR KÜÇÜK AMA ÇOK SESSİZ BİR KLAVYE TAVSİYEMDİR
akko aldım artık çok geç :D
Hayırlı olsun tekrardn.
aklıma geldi. Dracula çıkalı birkaç ay olmuş sanırım, fiyat olarak çok bir fark yok, yellow pro ile 100, yurtdışında da 5 dolar fark var. Akko'nun sitesinde de "Best Smooth Linear Switch" olarak bahsetmişler dracula için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,053
Üyeler
166,684
Son üye
Azizcan Yıldız
Top Bottom