Neler Yeni

Yardım Hotswap / Custom / Sessiz Klavye Önerisi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,331
İsim
yusuf ecer
5075b plus'a bakmıştım ama hala stoklarda yok. Kampanyanın da günü bugün. Dynatab 75 i sevdim ama satılmıyor, ak820 pro da sadece bir yer 3200'e satıyor satıyor mor olanı :/ Cidden doğru düzgün stok kalmamış güzel olan klavyelerde
O zaman akko 5087 veya ice75lere bakın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Berker Mısırlıoğlu
bundan alacağım sanırım. akko 5087 ile farkı yok gibi duruyor. Teşekkür ederim
akko 5075 stokları geldi. Bir göz at derim.
Örnek bir tane attım. Diğerlerine de bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Onur Yücel
bundan alacağım sanırım. akko 5087 ile farkı yok gibi duruyor. Teşekkür ederim
Dostum ben temudan outemu silent yellow switch alıp taktım . Bu klavyeye uyuyor mu bilmiyorum 3 pinli benim switchler.
Tam istediğim gibi sıfır ses mükemmel. 300 lira idi 70 tanesi hala o fiyatlardaysa öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Berker Mısırlıoğlu
O zaman akko 5087 veya ice75lere bakın.
akko 5075 stokları geldi. Bir göz at derim.
Örnek bir tane attım. Diğerlerine de bakabilirsin.
Bir şey soracağım 5087'ler ile 5075 arasında ses ayar tuşu dışında bir fark var mı ? Ayrıca dracula switch ile yellow switchinten hangisini önerirsiniz ? 5087 ve 5075 arasında kaldım, bunları alırsam belki switch değiştirmem diye düşünüyorum.

Dostum ben temudan outemu silent yellow switch alıp taktım . Bu klavyeye uyuyor mu bilmiyorum 3 pinli benim switchler.
Tam istediğim gibi sıfır ses mükemmel. 300 lira idi 70 tanesi hala o fiyatlardaysa öneririm.
şimdi 70'lisi 450-500 civarında vergiyle birlikte 750'ye gelir heralde. ama bir tık pahalı geldi almayabilirim veya ilerde alırım.

Son düzenleme:
Bir şey soracağım 5087'ler ile 5075 arasında ses ayarı dışında bir fark var mı ? Ayrıca dracula switch ile yellow switchinten hangisini önerirsiniz ? ve bu klavyeler kablolu da kullanılıyor mu, wireless kullanmayı pek düşünmüyorum da. 5087 ve 5075 arasında kaldım, bunları alırsam belki switch değiştirmem diye düşünüyorum.

şimdi 70'lisi 450-500 civarında vergiyle birlikte 750'ye gelir heralde. ama bir tık pahalı geldi almayabilirim veya ilerde alırım
Yellow ve dracula arasında yellow öneririm. Zaten ikisi de linear yani sadece ses farkı var. İkisinin ses farkına yt den bakıp kendin karar ver bence. Bu klavyeleri kablolu da kullanabiliyorsun. 5087 modelin pcb si nasıl bilmiyorum ama tahminimce pcb olarak 5075 daha kalitelidir. Bir de 5087 de kablosuz yok diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@freygasm Hocam

AKKO 5087S-SP

Bu modelin açıklamasında QMK/VIA özelliği olduğu söylenmiş ama doğru mudur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Yellow ve dracula arasında yellow öneririm. Zaten ikisi de linear yani sadece ses farkı var. İkisinin ses farkına yt den bakıp kendin karar ver bence. Bu klavyeleri kablolu da kullanabiliyorsun. 5087 modelin pcb si nasıl bilmiyorum ama tahminimce pcb olarak 5075 daha kalitelidir. Bir de 5087 de kablosuz yok diye biliyorum.

@freygasm Hocam

AKKO 5087S-SP

Peki, hem endorfy thock hem de 5075b alsam sonradan birini iade yapabilir miyim ? yoksa sıkıntı çıkar mı ? En son 5-6 yıl önce klavye iade etmiştim sıkıntı çıkmamıştı

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,331
İsim
yusuf ecer

@freygasm Hocam

AKKO 5087S-SP

Evet ama kablolu haberiniz olsun. 5087nin qmk versiyonları var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Şu an endorfy aldınız ve kargoda mı yani? Yoksa ikisini de mi alacaksınız?
Açıkçası ben dün almıştım zaman kaybetmemek için, bugün kargoya vermişler. 5075'lere de bakmıştım o zaman stokta yoktu malesef

Açıkçası ben dün almıştım zaman kaybetmemek için, bugün kargoya vermişler. 5075'lere de bakmıştım o zaman stokta yoktu malesef
Kutuyu açmadan iade edersen sorun çıkaracaklarını sanmam ama kendim daha önce böyle bir durum yaşamadım gaming gende. Yaşayan birinden öğrenmen daha iyi olur.

Gurkanpiro

80+ Platinum
5075b plus'a bakmıştım ama hala stoklarda yok. Kampanyanın da günü bugün. Dynatab 75 i sevdim ama satılmıyor, ak820 pro da sadece bir yer 3200'e satıyor satıyor mor olanı :/ Cidden doğru düzgün stok kalmamış güzel olan klavyelerde
Suanda geldi haberin olsun 5075b plus ın

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Kutuyu açmadan iade edersen sorun çıkaracaklarını sanmam ama kendim daha önce böyle bir durum yaşamadım gaming gende. Yaşayan birinden öğrenmen daha iyi olur.
Suanda geldi haberin olsun 5075b plus ın
5075b plus alıyorum. hangisi daha sessiz anlayamadım ikisi de aynı duruyor. En kötü pazartesi konuşurum iadede sıkıntı çıkar derlerse endorfy'yi kapıdan geri yollarım

Top Bottom