Neler Yeni

Yardım Hotswap / Custom / Sessiz Klavye Önerisi

Biraz zor çıkıyor olabilir. Bendeki ak680 de zor çıkıyor switchler. Çıkarırken çoğunun tutma kısmını kırdım ama çalışmasına bir etkisi olmadı.

çıkmıyor olm bu ben çıkaramıyorum
Burdaki gibi yapmayı unutma bide

Ekler

• 20250205_170144.jpg
    20250205_170144.jpg
    681.6 KB · Hit: 4

FTR-Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Emir
Biraz zor çıkıyor olabilir. Bendeki ak680 de zor çıkıyor switchler. Çıkarırken çoğunun tutma kısmını kırdım ama çalışmasına bir etkisi olmadı.

bende kırdım senin gibi hasrbi güç istiyor ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Berker Mısırlıoğlu
bende kırdım senin gibi hasrbi güç istiyor ya
içinden switch aparatı çıktıysa çıkıyordur zaten yorumdakiler çıkartabildiklerini söylemiş.

Hocam bir şey soracağım klavyedeki switchleri outemu veya farklı bir markanın sessiz switchleriyle değiştirmek mantıklı mı ? yani outemu pek kaliteli değil diye biliyorum fakat başka sessiz switch alınamıyor Temu gibi yerlerden. En azından Türkiye'den alınamıyor

içinden switch aparatı çıktıysa çıkıyordur zaten yorumdakiler çıkartabildiklerini söylemiş.

Hocam bir şey soracağım klavyedeki switchleri outemu veya farklı bir markanın sessiz switchleriyle değiştirmek mantıklı mı ? yani outemu pek kaliteli değil diye biliyorum fakat başka sessiz switch alınamıyor Temu gibi yerlerden. En azından Türkiye'den alınamıyor
Benim bildiğim outemunun normal red brown gibi olan düz versiyonları kaliteli değil. Sessiz switchleri hakkında kötü yorum görmedim ama siz biraz araştırın isterseniz.

Hocam ayrıca siz akko almadınız mı?😃
Yani tabi ki isterseniz değiştirin ama gerek var mı bilemedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Benim bildiğim outemunun normal red brown gibi olan düz versiyonları kaliteli değil. Sessiz switchleri hakkında kötü yorum görmedim ama siz biraz araştırın isterseniz.

Hocam ayrıca siz akko almadınız mı?😃
Yani tabi ki isterseniz değiştirin ama gerek var mı bilemedim.
evet aslında onun için gerk yok da yine de içimde kaldı başta amacım sessiz switch almaktı :D Yine de sorayım dedim belki ilerde lazım olur. şu an pek değiştirmem gibi :D Teşekkürler tekrardan

evet aslında onun için gerk yok da yine de içimde kaldı başta amacım sessiz switch almaktı :D Yine de sorayım dedim belki ilerde lazım olur. şu an pek değiştirmem gibi :D Teşekkürler tekrardan
Bütçeniz varsa yine de alabilirsiniz. Hatta içinize sinmediyse akko switchleri satıp onları kullanın. Akko switchleri satıp onları alırsanız elinizde para da kalır. Nasıl hoşunuza gidecekse öyle yapın hocam. Boşuna mı hot swap alıyoruz.😃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,577
Üyeler
167,162
Son üye
pirocann
Top Bottom