Neler Yeni

Wraith Esports İndirimi BBLvsTH

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Birkan Öztürk
hocam şimdi banka hesabıma girdim de ödeme de bekleyen provizyon yazıyor. ne demek bu ? ilk defa denk geldim :D ondan olabilir mi ?
Hayır ondan değil. İyzico da bakiyeniz direkt yatmadıysa bir eksiklik var hocam. İyzico nun canlı desteğine yazın söyleyin. Talep açıp paranızı yatırırlar.

whystreo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yunus S.
Bunu bekliyordum bakalım indirime girersen alırım
ATK'nin mouse bunun anca getir götürünü yapar hocam.
Rtingsde 2. sırada.
1738183703032.png

R

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Hayır ondan değil. İyzico da bakiyeniz direkt yatmadıysa bir eksiklik var hocam. İyzico nun canlı desteğine yazın söyleyin. Talep açıp paranızı yatırırlar.
çözdüm hocam. ödeme kısmında yanlışlık yapmışım. bu yüzden tekrar sipariş verdim :D SA:DASDASD
önceki siparişi iade edicem artık . yarın ararım wraith'i . göndermeden iade yapsınlar .

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Ömer
hocam şimdi banka hesabıma girdim de ödeme de bekleyen provizyon yazıyor. ne demek bu ? ilk defa denk geldim :D ondan olabilir mi ?
Provizyon başka bir şey. Uygulama içerisindeki temsilciler çok iş görmüyor da mail atarsan yardımcı oluyorlar.

1738184070442.png

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
iyzico ile öde seçeneğinden siparis vermen lazim kartla girdiysen vermez
aynen. öyleymiş. neyse 2 kez verdim. öncekini iade ederim artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sefer de ikinci siparişte %20'yi alamadın sanırım. İlk siparişi iptal etmen durumunda o cashbacki geri alırlar muhtemelen.
aldım. hem kodları kullandım hemde cashback'i aldım. yarın da ilk siparişimi iade ederim.

Gurkanpiro

80+ Platinum
ATK'nin mouse bunun anca getir götürünü yapar hocam.
Rtingsde 2. sırada.
Alıntıyı görüntüle
R
trendyoldan felan almayın gıdın wraıthten alın garantı konusunda en azından gonderecek bı yer olsun

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Ömer
aynen. öyleymiş. neyse 2 kez verdim. öncekini iade ederim artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

aldım. hem kodları kullandım hemde cashback'i aldım. yarın da ilk siparişimi iade ederim.
Hah pardon tamam sen iyzico öde demediğin için zaten iki kampanyayı da kullanmamıştın doğru.

Top Bottom