birkanoztrk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 174
Bilmiyorum hemen geliyor. Müşteri hizmetlerine bi sor bencekatıldım. 5-10 dk oldu sipariş vereli. kartımı da kaydettim hatta .
Bilmiyorum hemen geliyor. Müşteri hizmetlerine bi sor bencekatıldım. 5-10 dk oldu sipariş vereli. kartımı da kaydettim hatta .
hocam şimdi banka hesabıma girdim de ödeme de bekleyen provizyon yazıyor. ne demek bu ? ilk defa denk geldimBilmiyorum hemen geliyor. Müşteri hizmetlerine bi sor bence
Hayır ondan değil. İyzico da bakiyeniz direkt yatmadıysa bir eksiklik var hocam. İyzico nun canlı desteğine yazın söyleyin. Talep açıp paranızı yatırırlar.hocam şimdi banka hesabıma girdim de ödeme de bekleyen provizyon yazıyor. ne demek bu ? ilk defa denk geldimondan olabilir mi ?
Bunu bekliyordum bakalım indirime girersen alırım![]()
ATK Blazing Sky Z1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
çözdüm hocam. ödeme kısmında yanlışlık yapmışım. bu yüzden tekrar sipariş verdimHayır ondan değil. İyzico da bakiyeniz direkt yatmadıysa bir eksiklik var hocam. İyzico nun canlı desteğine yazın söyleyin. Talep açıp paranızı yatırırlar.
Provizyon başka bir şey. Uygulama içerisindeki temsilciler çok iş görmüyor da mail atarsan yardımcı oluyorlar.hocam şimdi banka hesabıma girdim de ödeme de bekleyen provizyon yazıyor. ne demek bu ? ilk defa denk geldimondan olabilir mi ?
ödeme kısmında kart bilgilerim kısmından devam ettiğim için olmamış. tekrar verdim bendeProvizyon başka bir şey. Uygulama içerisindeki temsilciler çok iş görmüyor da mail atarsan yardımcı oluyorlar.
Alıntıyı görüntüle
iyzico ile öde seçeneğinden siparis vermen lazim kartla girdiysen vermezhocam şimdi banka hesabıma girdim de ödeme de bekleyen provizyon yazıyor. ne demek bu ? ilk defa denk geldimondan olabilir mi ?
Bu sefer de ikinci siparişte %20'yi alamadın sanırım. İlk siparişi iptal etmen durumunda o cashbacki geri alırlar muhtemelen.ödeme kısmında kart bilgilerim kısmından devam ettiğim için olmamış. tekrar verdim bende![]()
aynen. öyleymiş. neyse 2 kez verdim. öncekini iade ederim artıkiyzico ile öde seçeneğinden siparis vermen lazim kartla girdiysen vermez
aldım. hem kodları kullandım hemde cashback'i aldım. yarın da ilk siparişimi iade ederim.Bu sefer de ikinci siparişte %20'yi alamadın sanırım. İlk siparişi iptal etmen durumunda o cashbacki geri alırlar muhtemelen.
trendyoldan felan almayın gıdın wraıthten alın garantı konusunda en azından gonderecek bı yer olsunATK'nin mouse bunun anca getir götürünü yapar hocam.![]()
Scyrox V8 Kablosuz PAW3950 3 in 1 Kablosuz 30.000 Dpi 36gr 8K Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları
Scyrox V8 Kablosuz PAW3950 3 in 1 Kablosuz 30.000 Dpi 36gr 8K Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Rtingsde 2. sırada.
Alıntıyı görüntüle
R
Hah pardon tamam sen iyzico öde demediğin için zaten iki kampanyayı da kullanmamıştın doğru.aynen. öyleymiş. neyse 2 kez verdim. öncekini iade ederim artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aldım. hem kodları kullandım hemde cashback'i aldım. yarın da ilk siparişimi iade ederim.
aynen . ilk siparişim sayılmamış.Hah pardon tamam sen iyzico öde demediğin için zaten iki kampanyayı da kullanmamıştın doğru.