-Mehmet- 80+ Gold Katılım 8 Kasım 2023 Mesajlar 6,790 Dahası Reaksiyon skoru 3,501 İsim Mehmet Aslan 4 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 seeznus yazmış: Hocam birde coğrafya ile ilgili bır kitap listesi bekliyoruz Devamı için tıklayın... seneye artık
seeznus yazmış: Hocam birde coğrafya ile ilgili bır kitap listesi bekliyoruz Devamı için tıklayın... seneye artık
Mahmut Yılmaz 80+ Silver Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 3,104 4 Eylül 2024 #15 Forumda okuyan insanların olması ne hoş. Ben herkesi kendim gibi cahil sanıyordum. Elinize sağlık.
-Mehmet- 80+ Gold Katılım 8 Kasım 2023 Mesajlar 6,790 Dahası Reaksiyon skoru 3,501 İsim Mehmet Aslan 4 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 RONALDINHO yazmış: Forumda okuyan insanların olması ne hoş. Ben herkesi kendim gibi cahil sanıyordum. Elinize sağlık. Devamı için tıklayın... estağfurullah hocam hepimiz cahiliz
RONALDINHO yazmış: Forumda okuyan insanların olması ne hoş. Ben herkesi kendim gibi cahil sanıyordum. Elinize sağlık. Devamı için tıklayın... estağfurullah hocam hepimiz cahiliz