Hayır VDSL varFiber altyapın var mı
Vdsl altyapıya ne alırsan al eziyet çekersin. Vdsl eski artık. Verim alamazsın.Hayır VDSL var
Reis verim derken bana 40 Mbps sağlasa yeterVdsl altyapıya ne alırsan al eziyet çekersin. Vdsl eski artık. Verim alamazsın.
Vdsl altyapıya ne alırsan al eziyet çekersin. Vdsl eski artık. Verim alamazsın.
İşte aradığım yorum sağol geçeceğim galibaEe aga adam napsın alt yapısı yoksa? Öneri için konu açıyor, yaptığın yoruma bak.
Kullanılır hocam. Zaten taahhüt yok artık firmalarda. Beğenmezsen değiştirirsin.
Ben samimi yorumumu yapıyorum. İnterneti gerçek manada kullanacaksa vdsl işe yaramaz. İndirme desen 100 mbps üstü vermez. Ping desen bakır kablo olduğu için stabilite berbattır.Ee aga adam napsın alt yapısı yoksa? Öneri için konu açıyor, yaptığın yoruma bak.
Kullanılır hocam. Zaten taahhüt yok artık firmalarda. Beğenmezsen değiştirirsin.
Ben samimi yorumumu yapıyorum. İnterneti gerçek manada kullanacaksa vdsl işe yaramaz. İndirme desen 100 mbps üstü vermez. Ping desen bakır kablo olduğu için stabilite berbattır.
Fiber altyapı olan bir yere taşınsa veya mahalleye fiber getirse daha iyi olur.
VDSL gayet tatmin ediyor beni vallahi senelerdirEe yuh artık. Adam internet alt yapısı yüzünden ev mi taşısın ne alaka.
Bende kullanıyorum VDSL yıllardır. Ama bu yorumdan sonra fiber olan eve taşınacağım hocam. Teşekkürler.
Hocam benimkide vdsl fakat 6mbps hız veriyor nasıl düzelir buEe yuh artık. Adam internet alt yapısı yüzünden ev mi taşısın ne alaka.
Bende kullanıyorum VDSL yıllardır. Ama bu yorumdan sonra fiber olan eve taşınacağım hocam. Teşekkürler.
VDSL gayet tatmin ediyor beni vallahi senelerdir
Hocam benimkide vdsl fakat 6mbps hız veriyor nasıl düzelir bu
Firma olarak iyi bir firma yaklaşık 2 senedir fiber altyapıda kullanıyorum neredeyse hiç sıkıntı yaşamadım musteri temsilcileri oldukca iyi tt altyapı 100/50 aliyorum alabilecegim maksimum bu galiba kullanmak istersen referans koduyla 12 fatura donemi boyunca hem sana hem bana 30 lira indirim oluyor: BPZD0CSizce netspeed nasıl