Neler Yeni

Bu üç klavyeden hangisini tercih etmeliyim ? KLAVYE ALINDI 👍

TheFaLcoN

80+ Bronze
Hocam klavye okadar düşünülecek bir şey değil zevkinize ve kullanış amacınıza göre hangisi uyuyorsa size alabilirsiniz.
hocam deneyimleyemediğim için kararsız kaldım, bilemiyorum şuan kararsız kaldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır o HE klavyelere özgü. Rainy HE, manyetik klavye değil. Mekanik klavye.
Anladım mekanik ile cs oynarsam he ile oynarsam çok bir fark olur mu benim için ? Normal cs oyuncusuyum, günde 2-3 ranked o kadar. He lerin hissiyatı çok mu kötü peki ?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,306
İsim
yusuf ecer
hocam deneyimleyemediğim için kararsız kaldım, bilemiyorum şuan kararsız kaldım.

Anladım mekanik ile cs oynarsam he ile oynarsam çok bir fark olur mu benim için ? Normal cs oyuncusuyum, günde 2-3 ranked o kadar. He lerin hissiyatı çok mu kötü peki ?
Eğer ikisinden de feragat etmek istemiyorsanız;
Tmr klavyeler hem mekanik hem manyetik switch destekliyor. WASD gibi movement tuşlarında manyetik switch takıp geri kalan tuşlarda mekanik switchlerle hem güzel yazım hissiyatına hem de snap tape sahip olabilirsiniz. Kasa full alu,8000 mah batarya var.

TheFaLcoN

80+ Bronze
Eğer ikisinden de feragat etmek istemiyorsanız;
Tmr klavyeler hem mekanik hem manyetik switch destekliyor. WASD gibi movement tuşlarında manyetik switch takıp geri kalan tuşlarda mekanik switchlerle hem güzel yazım hissiyatına hem de snap tape sahip olabilirsiniz. Kasa full alu,8000 mah batarya var.
Bak bu daha mantıklı işte hocam stok olarak hangi switch ile geliyor ayrıyeten ben mi almam gerek

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,306
İsim
yusuf ecer
Bak bu daha mantıklı işte hocam stok olarak hangi switch ile geliyor ayrıyeten ben mi almam gerek
Akko glare ile geliyor. Klavyeyi aldıktan sonra; 400tlye 10lu gateron jade satılıyor en iyi manyetik switchlerden.
Bir de 80-85tane de iyi bi mekanik switch ayarlayıp o şekilde dream bi klavye ayarlarsınız. Çok masraf etmek istemiyorum derseniz mekanik switchleri alıp da geçebilirsiniz tabi. Bu şekilde de kullanılabilir tabi ama tüm tuşlar manyetik.

TheFaLcoN

80+ Bronze
Akko glare ile geliyor. Klavyeyi aldıktan sonra; 400tlye 10lu gateron jade satılıyor en iyi manyetik switchlerden.
Bir de 80-85tane de iyi bi mekanik switch ayarlayıp o şekilde dream bi klavye ayarlarsınız. Çok masraf etmek istemiyorum derseniz mekanik switchleri alıp da geçebilirsiniz tabi. Bu şekilde de kullanılabilir tabi ama tüm tuşlar manyetik.
Anladım hocam, fiyat bu şekil tr de satışı yok sanırım

Ekler

• IMG_1272.jpeg
    IMG_1272.jpeg
    320.6 KB · Hit: 17

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,306
İsim
yusuf ecer
Anladım hocam, fiyat bu şekil tr de satışı yok sanırım
Evet, vergi çıkmıyor ürünü 20-25usd giriyorlar. 4siparişimde de çıkmadı, forumdan da alanlar var aynı şekilde.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,306
İsim
yusuf ecer
Site güvenilir değil mi kargoda vs bir sorun yaşamayız
4 siparişimde de 10-13günde elime ulaştı max. 8 günde gelenler de oldu. Ama satın aldıktan sonra mail atmayı unutmayın pahalı gözükmesin kargoda.

TheFaLcoN

80+ Bronze
4 siparişimde de 10-13günde elime ulaştı max. 8 günde gelenler de oldu. Ama satın aldıktan sonra mail atmayı unutmayın pahalı gözükmesin kargoda.
Hocam siparişi geçtim, tr destekli klavye tuşlarını da ekledim rainy de kullanabiliyoruz değil mi ? Bir sorun olmaz umarım.

Ayrıca bir sorum olacaktı hocam, iyizico 1000 tl bakiyeye yükledi sanırım çekemiyoruz bu parayı başka ne alabilirim 1.000 tl ye başka sitelerde olur

Ekler

• IMG_1357.jpeg
    IMG_1357.jpeg
    262.9 KB · Hit: 19

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,306
İsim
yusuf ecer
Hocam siparişi geçtim, tr destekli klavye tuşlarını da ekledim rainy de kullanabiliyoruz değil mi ? Bir sorun olmaz umarım.

Ayrıca bir sorum olacaktı hocam, iyizico 1000 tl bakiyeye yükledi sanırım çekemiyoruz bu parayı başka ne alabilirim 1.000 tl ye başka sitelerde olur
Keycaps uyar evet.
1000tl bakiyeyi sanal kart oluşturup istediğiniz yerde harcayabilirsiniz.

TheFaLcoN

80+ Bronze
Keycaps uyar evet.
1000tl bakiyeyi sanal kart oluşturup istediğiniz yerde harcayabilirsiniz.
hocam selam klavye geldi alıcıyı takıyorum ama windows okuyor, lakin klavye çalışmıyor ilk adımda ne yapacağım kablolu taktım çalışıyor sadece şuan yardımcı olabilir misiniz.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,306
İsim
yusuf ecer
hocam selam klavye geldi alıcıyı takıyorum ama windows okuyor, lakin klavye çalışmıyor ilk adımda ne yapacağım kablolu taktım çalışıyor sadece şuan yardımcı olabilir misiniz.
Caps tuşunun keycapsi çıkarın orada switch var. 2.4GHZ wired diye

Top Bottom