teşekkürlerhttps://pcpartpicker.com/products/memory/?compatible_with=HZtLrH
Buradan uyumlu beyaz ramlara bakabilirsiniz.
Trident z5 royal silver bütçe sıkıntın yoksa.gigabayte x870 aorus elite ice için BEYAZ ram önerisi lazım. biraz güzel duran anakartla uyumlu olacak. 9800x3d ve 5070 ti veya 5080 ile kullanacağım
bütçe sorunum yok zaten ya bunu yada corsair vegance 6000mhz cl30 alacam. bu silver beyaz değil ya ondan bi aklım karıştıTrident z5 royal silver bütçe sıkıntın yoksa.
Eve geçtiğimde fotoğrafını atarım üstündeki kristal görünüm çok güzel zaten alabileceğin en kaliteli ramlerden biridir üstü yok muadili vardır. Fakat 24 pin kablosunu siyah kullanınca biraz kötü gözüküyorbütçe sorunum yok zaten ya bunu yada corsair vegance 6000mhz cl30 alacam. bu silver beyaz değil ya ondan bi aklım karıştı![]()
ONU RGB ALACAM SANIRIM Bİ O BİDE EKRAN KARTI KABLOSUNU LİAN Lİ OLANDANEve geçtiğimde fotoğrafını atarım üstündeki kristal görünüm çok güzel zaten alabileceğin en kaliteli ramlerden biridir üstü yok muadili vardır. Fakat 24 pin kablosunu siyah kullanınca biraz kötü gözüküyor.
O zaman normalinden dahada güzel durabilir. Ayna gibi yan yüzeyiONU RGB ALACAM SANIRIM Bİ O BİDE EKRAN KARTI KABLOSUNU LİAN Lİ OLANDAN
Bİ VİDEO izlemiştim o ramleri takmıştı silver olduğu için siyah gibi koyu renk duruyordu aslında bilemedimO zaman normalinden dahada güzel durabilir. Ayna gibi yan yüzeyi
anakart ASUS ROG X870-A aldım ona karar verdim araştırmalarım sonucuO zaman normalinden dahada güzel durabilir. Ayna gibi yan yüzeyi
Benimde anakartım o sistemleri ayni diziyoruz herhaldeBİ VİDEO izlemiştim o ramleri takmıştı silver olduğu için siyah gibi koyu renk duruyordu aslında bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
anakart ASUS ROG X870-A aldım ona karar verdim araştırmalarım sonucu
Şöyle bi fotoğraf elimde var daha eve geçemedim ama. Ramler tam gözükmüyorBenimde anakartım o sistemleri ayni diziyoruz herhalde.
bilmiyom valla benim sistem şu şekil olacak. anakart söyledim. işlemc9800x3d sıvı soğutma 420mm arctic III kasa lianli dynamic evo RGB olacak fanlar da linan li olacak set komple. psu beyaz iyi bir şey bulunca o yoksa asus rog loki 850 w platinium olacak gibi. ram karar veremedim. ssd de 2tb olacak KC3000- SAMSUNG 990 PRO VEYA RENAGETE OLACAK. ekran kartıda 5070ti veya 5080 oda rog - msı gaming x gigabyte aorus veya aero olacak. başka atladığım bir şey varmı bilmiyomBenimde anakartım o sistemleri ayni diziyoruz herhalde.
ramler kablodan dolayı mı siyah görünüyor acaba koyu renk görünüyor :d eve gidince beyaz ışıkları açıp çeksene biBenimde anakartım o sistemleri ayni diziyoruz herhalde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şöyle bi fotoğraf elimde var daha eve geçemedim ama. Ramler tam gözükmüyor
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...pNRzwUa7vFoZmLZ6Ycf8W3qtjHxqlaT8aAj7SEALw_wcBgigabayte x870 aorus elite ice için BEYAZ ram önerisi lazım. biraz güzel duran anakartla uyumlu olacak. 9800x3d ve 5070 ti veya 5080 ile kullanacağım
Baya benziyor sistemlerimiz tavsiyem sıvı sogutmayida benimkinden alirsan daha hoş bi görüntü elde edersin. Lian li galahad 2 trinity sl inf modeli. Fakat psuyu sirf beyaz almak icin asus almak saçma bence psunu 1000w yapip siyah bir model tercih edebilirsin zaten kasada gözükmüyor denebilir. Ayrıca 850w yetmeyebilir 5080 için.bilmiyom valla benim sistem şu şekil olacak. anakart söyledim. işlemc9800x3d sıvı soğutma 420mm arctic III kasa lianli dynamic evo RGB olacak fanlar da linan li olacak set komple. psu beyaz iyi bir şey bulunca o yoksa asus rog loki 850 w platinium olacak gibi. ram karar veremedim. ssd de 2tb olacak KC3000- SAMSUNG 990 PRO VEYA RENAGETE OLACAK. ekran kartıda 5070ti veya 5080 oda rog - msı gaming x gigabyte aorus veya aero olacak. başka atladığım bir şey varmı bilmiyom![]()