Neler Yeni

Ddr4 den ddr5 e geçmek mantıklımı

Baron53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kubilay
merhaba arkadaşlar ddr4 bi sistemim var daha 6 aylık ve çoğu parçası hediye gelmişti sistemin özellikleri r5 5600 16gb ram gigabyte b550 anakart bunu değiştirip ddr5 sisteme geçmek istiyorum mantıklı olurmu şuanda hiç bütçem yok bu parçaları satarak geçicem daha doğrusu bu parçaları satarak elde edeceğim para ile ddr5 e geçilirmi yeterli olurmu bide intel e mi geçeyim yoksa amd den devam mı edeyim bilemiyorum. cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
merhaba arkadaşlar ddr4 bi sistemim var daha 6 aylık ve çoğu parçası hediye gelmişti sistemin özellikleri r5 5600 16gb ram gigabyte b550 anakart bunu değiştirip ddr5 sisteme geçmek istiyorum mantıklı olurmu şuanda hiç bütçem yok bu parçaları satarak geçicem daha doğrusu bu parçaları satarak elde edeceğim para ile ddr5 e geçilirmi yeterli olurmu bide intel e mi geçeyim yoksa amd den devam mı edeyim bilemiyorum. cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
bence değil 3 parçayı değiştirmek çok fazla tutar eğer ileride doğrudan kasayı satıp ddr5 kasa kurarsanız daha mantıklı olabilir.

Arthur_Morgan

80+ Bronze
cok ozel soru hocam ya bazilarina gore gecilir bazilarina gore gecilmez bence gerek yok

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
A''
geçersin ama şimdikinden daha gğçsüz olabilir anca. yani ek paran olmadığı sürece mantıksız geçersen de amd tarafından gitmek daha mantıklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Suleyman
sisteminiz kaç k eder bilemem ama 20-25k civarına 4060 ddr5 sistem bulabilirsiniz geçerseniz amd işlemciden devam edin bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ferhat ÜZÜM
geçersin ama şimdikinden daha gğçsüz olabilir anca. yani ek paran olmadığı sürece mantıksız geçersen de amd tarafından gitmek daha mantıklı
Şimdikinden daha güçsüz olmaz 7500f 5600 den güçlü eğer AMD ye geçerse intel i bilmem daha güçsüz olabilir 13 14. Nesil i3 lere geçerse

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
A''
Şimdikinden daha güçsüz olmaz 7500f 5600 den güçlü eğer AMD ye geçerse intel i bilmem daha güçsüz olabilir 13 14. Nesil i3 lere geçerse
şimdikilerini satıp onları alamaz işte onu demeye çalışıyorum

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
911
İsim
Rüveyda Akın
Yani gerekli değil açıkçası şuan paran yoksa boşa heyecana girmeye

Baron53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kubilay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet biraz hesap yapıp parça seçeyim dedim ve gereksiz heyecan olacağına karar verdim :D
ddr4 de durmaya devam teşekkürler cevaplarınız için.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,569
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Acayip gaza gelmişim
DDR3 sistem İ7 4790 dan geçesim var
Ryzen 5 7600x3d sisteme.