kabloyu bağladığında kullanırken şarj oluyordur yüksek ihtimal.Aj159p aldım şarj istasyonu yokmuş kabloyla şarj ediliyor mu yoksa ekstra şarj istasyonu almak gerekli mi
önceden olsa belki de şuan iyizco ile %20 indirim var . 2 gün önce wraithte saat 11 de tüm mauslarda %15 indirim kodu vardı.Peki şarj istasyonsuz 726tlye beya aldım değer mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
567yede siyah
Bu model şarj istasyonsuzdmuş zaten pro modeli şarj istasyonluymuşBu modeli sarj istasyonsuz nasıl aldın hocam
En kötü aldığım paraya satarım diye düşünüyorum yanlışmıyımönceden olsa belki de şuan iyizco ile %20 indirim var . 2 gün önce wraithte saat 11 de tüm mauslarda %15 indirim kodu vardı.
olabilir. letgodan felan satarsınBu model şarj istasyonsuzdmuş zaten pro modeli şarj istasyonluymuş
En kötü aldığım paraya satarım diye düşünüyorum yanlışmıyım
Aj159p sarj istasyonlu diye biliyorum, başka bi model mi acaba emin misin?Bu model şarj istasyonsuzdmuş zaten pro modeli şarj istasyonluymuş
En kötü aldığım paraya satarım diye düşünüyorum yanlışmıyım
Allah allah, bu çinlilerin ingilizceleri kötü oluyor, gelince günceller misin hocam, merak ettimAjazza sordum Temu üzerinden yok dediler ingilizce benimkiler kargoda daha
Usta ben 25 ocakta sipariş verdim, ürünü paketlemediler bile dahaBenim kargo bikac gündür böyle normal mi?
Bende 25 ocakta verdim Temudan teslim alındı dedi bu sabahAllah allah, bu çinlilerin ingilizceleri kötü oluyor, gelince günceller misin hocam, merak ettim
Usta ben 25 ocakta sipariş verdim, ürünü paketlemediler bile daha![]()
5 gün böyle kaldı bendeBenim kargo bikac gündür böyle normal mi?
Allah allah, bu çinlilerin ingilizceleri kötü oluyor, gelince günceller misin hocam, merak ettim
Usta ben 25 ocakta sipariş verdim, ürünü paketlemediler bile daha![]()