1080p ultra kartıAsus rtx 3060ti gddr6x 8gb belleğe sahip 256 bit tuf gaming ekran kartım yanında i5 12400f işlemcim 4k oyun oynatırmı acaba önerdiğiniz çözünürlük nedir
anca youtubeda açarsınAsus rtx 3060ti gddr6x 8gb belleğe sahip 256 bit tuf gaming ekran kartım yanında i5 12400f işlemcim 4k oyun oynatırmı acaba önerdiğiniz çözünürlük nedir
İyi optimize edilmiş ayarlarda oynatır. zwormz gaming böyle videolar çekiyor. 1080,1440,4k karşılaştırması yapıyor ekran kartlariyla.Asus rtx 3060ti gddr6x 8gb belleğe sahip 256 bit tuf gaming ekran kartım yanında i5 12400f işlemcim 4k oyun oynatırmı acaba önerdiğiniz çözünürlük nedir
Ytde gördüm reis adam 4k 2k yapıyor 60 altına düşmüyor fps güncel oyunlarda ama video 2 yıllık demekki oyunlar fena ağırlaştı şu dönemdeBazı oyunları oynatır ama VRAM sebebiyle birçok oyunda takılma, donma yaşatır.
Bazı oyunları oynatır ama VRAM sebebiyle birçok oyunda takılma, donma yaşatır.İyi optimize edilmiş ayarlarda oynatır. zwormz gaming böyle videolar çekiyor. 1080,1440,4k karşılaştırması yapıyor ekran kartlariyla.
Ayn kardeşim Ayn ne kullanıyorsun hazır sistemde aldığın 4060ımı kullanıyorsunanca youtubeda açarsın
Anladım reis 2 yıl önce paylaşılan bir video gördüm adam 4 k 2k falan oynuyor ultra grafiklerde 60 altına düşmeden demekki şu dönemde oyunlar fena ağırlaştı eskiden o kadar ağır oyun değildi bunlar anladım 1080p ultra için kullancam ozm bundan sonra4k lowda çoğu oyunu 60 fps üstü oynatır
4070 ti super kullanıyorum güzel kardeşim var mı başka sorunYtde gördüm reis adam 4k 2k yapıyor 60 altına düşmüyor fps güncel oyunlarda ama video 2 yıllık demekki oyunlar fena ağırlaştı şu dönemde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bazı oyunları oynatır ama VRAM sebebiyle birçok oyunda takılma, donma yaşatır.
Ytde gördüm reis adam 4k 2k yapıyor 60 altına düşmüyor fps güncel oyunlarda ama video 2 yıllık demekki oyunlar fena ağırlaştı şu dönemde. 1080p ultra oynayayım ozm
Ayn kardeşim Ayn ne kullanıyorsun hazır sistemde aldığın 4060ımı kullanıyorsun
Anladım reis 2 yıl önce paylaşılan bir video gördüm adam 4 k 2k falan oynuyor ultra grafiklerde 60 altına düşmeden demekki şu dönemde oyunlar fena ağırlaştı eskiden o kadar ağır oyun değildi bunlar anladım 1080p ultra için kullancam ozm bundan sonra
3060ti ytyi açar anca 4k demişin o yüzden dedim çok hafife alma bu kartları reis o kadar üst seviye olmasada güzel kartlar4070 ti super kullanıyorum güzel kardeşim var mı başka sorun
Güncel hiçbir oyunda 4k nın hakkını veremez benim kartım bile bazen zorlanıyo3060ti ytyi açar anca 4k demişin o yüzden dedim çok hafife alma bu kartları reis o kadar üst seviye olmasada güzel kartlar
Olanı söylemişler. 4k'da iş yapabilecek bir kart değil. 2k'da ayarları düşürür oynarsın. Hakkı 1080p'dir.3060ti ytyi açar anca 4k demişin o yüzden dedim çok hafife alma bu kartları reis o kadar üst seviye olmasada güzel kartlar