Neler Yeni

LG UltraGear 27GR75Q-B 27'' 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
ömer faruk
monitörün herhangi bir sıkıntısı olmadığından eminsen iyi bir fırsat

Yoach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
yunuseren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konuştum adamla gel istediğin gibi dedi 2 saat yol burdan adamın yanına ona göre gidip alacağım

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam 5000TL'ye iyi güzel ama Akakçe fiyatı uçmuş alakası yok bu monitör 7-8K arası normal'de İnternette Ama tabi bundan daha iyileri var o fiyat bandında ama 5000TL'ye alıcaksanız gayet iyi

Not: Dikkat Edin Va Panel vs. Olabilir kontrol edin Adamın sattığı ile her şey aynı mı + Ghosting varmı + Işık Sızması Rahatsız edecek düzeydemi ve son olarak ölü pixel varmı diye Gidip elden kontrol edip alın

Yoach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
yunuseren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 5000TL'ye iyi güzel ama Akakçe fiyatı uçmuş alakası yok bu monitör 7-8K arası normal'de İnternette Ama tabi bundan daha iyileri var o fiyat bandında ama 5000TL'ye alıcaksanız gayet iyi

Not: Dikkat Edin Va Panel vs. Olabilir kontrol edin Adamın sattığı ile her şey aynı mı + Ghosting varmı + Işık Sızması Rahatsız edecek düzeydemi ve son olarak ölü pixel varmı diye Gidip elden kontrol edip alın
çok enteresan bişey yaşandı adamla yazışıyordum konum atması için aramak istedim ben yat işiyle uğraşıyorum adamı ararken bir baktım kayıtlı zaten tanıdığım bir kaptanmış akşam bira içmeye gidicem onlara o sıra kontrol de ederim dünya gerçektan çok küçük :D

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Jiyu
arkadaşlar konuma bakar mısınız , acil yardım gerekiyor.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Mehmetcan İvrendi
çok enteresan bişey yaşandı adamla yazışıyordum konum atması için aramak istedim ben yat işiyle uğraşıyorum adamı ararken bir baktım kayıtlı zaten tanıdığım bir kaptanmış akşam bira içmeye gidicem onlara o sıra kontrol de ederim dünya gerçektan çok küçük :D
Şansa bak .. XD

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Ümit
gecen paris vuavua otelde iciyorum yanımdan eric cantona geçti dururmuyum hemen bağırdım oglim kırmızı şortli bi bak

Top Bottom