2. elde 2 aylık vatan garantili 5 bin tl ye buldum alınır mı? sizce ?
Hocam 5000TL'ye iyi güzel ama Akakçe fiyatı uçmuş alakası yok bu monitör 7-8K arası normal'de İnternette Ama tabi bundan daha iyileri var o fiyat bandında ama 5000TL'ye alıcaksanız gayet iyi
2. elde 2 aylık vatan garantili 5 bin tl ye buldum alınır mı? sizce ?
çok enteresan bişey yaşandı adamla yazışıyordum konum atması için aramak istedim ben yat işiyle uğraşıyorum adamı ararken bir baktım kayıtlı zaten tanıdığım bir kaptanmış akşam bira içmeye gidicem onlara o sıra kontrol de ederim dünya gerçektan çok küçükHocam 5000TL'ye iyi güzel ama Akakçe fiyatı uçmuş alakası yok bu monitör 7-8K arası normal'de İnternette Ama tabi bundan daha iyileri var o fiyat bandında ama 5000TL'ye alıcaksanız gayet iyi
Not: Dikkat Edin Va Panel vs. Olabilir kontrol edin Adamın sattığı ile her şey aynı mı + Ghosting varmı + Işık Sızması Rahatsız edecek düzeydemi ve son olarak ölü pixel varmı diye Gidip elden kontrol edip alın
Şansa bak .. XDçok enteresan bişey yaşandı adamla yazışıyordum konum atması için aramak istedim ben yat işiyle uğraşıyorum adamı ararken bir baktım kayıtlı zaten tanıdığım bir kaptanmış akşam bira içmeye gidicem onlara o sıra kontrol de ederim dünya gerçektan çok küçük
gecen paris vuavua otelde iciyorum yanımdan eric cantona geçti dururmuyum hemen bağırdım oglim kırmızı şortli bi bakçok enteresan bişey yaşandı adamla yazışıyordum konum atması için aramak istedim ben yat işiyle uğraşıyorum adamı ararken bir baktım kayıtlı zaten tanıdığım bir kaptanmış akşam bira içmeye gidicem onlara o sıra kontrol de ederim dünya gerçektan çok küçük