Neler Yeni

Kız yazmıyor napmam lazım

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Arda Teksin
Merhaba 2 gün önce bir kızla konusmaya başladım işte olduğum için normal olarak bakamıyorum bugünde sabah takipden çıktığını gördüm zoruma gitti yazdığımda sen konuşmak istemiyorum dedi bende yorulduğumu fazla müsait olmadığımı olduğumda direk ona yazdığımı falan söyledim fakat mesajlarıma bakmıyor bile napmam lazım bu aşırı moralimi bozdu.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Tuğra
Merhaba 2 gün önce bir kızla konusmaya başladım işte olduğum için normal olarak bakamıyorum bugünde sabah takipden çıktığını gördüm zoruma gitti yazdığımda sen konuşmak istemiyorum dedi bende yorulduğumu fazla müsait olmadığımı olduğumda direk ona yazdığımı falan söyledim fakat mesajlarıma bakmıyor bile napmam lazım bu aşırı moralimi bozdu.
zaten empati yapmayıp sadece kendini düşünüyorsa doğru kişi değildir.

Kara*

80+ Silver
klasik kız tribi ayrıca bilgilendirme için dersin ama ya yavrum çok yoruldum şöyle böyle dediğin onun gözünde acizliğe düşersin

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Arda Teksin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zaten empati yapmayıp sadece kendini düşünüyorsa doğru kişi değildir.
Bende öyle düşündüm bilemiyorum ya ben çok safim pfff
Mesaj otomatik birleştirildi:

kız seni sallamamış bile ayrıca bilgilendirme için dersin ama ya yavrum çok yoruldum şöyle böyle dediğin onun gözünde acizliğe düşersin
Ben direk söyledim zaten demircide çalıştığımı vesayre onuda belirttim bilemiyorum yanlış devrin insanıyım sanırım

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Tuğra
Bende öyle düşündüm bilemiyorum ya ben çok safim pfff

Ben direk söyledim zaten demircide çalıştığını vesayre onuda belirttim bilemiyorum yanlış devrin insanıyım sanırım
yok kardeşim altında g63 den aşagı araba olmuyacak bu bir ve ikincisi aylık en az 500 bin dolar kazanıcaksın çünkü ben CLEOPATRA YIM anlatabildimmi bilmem.

rusyaya gidek valla şimdi dil uyuşmazlıgı diyenler olucak onlara cevabım var türkceyi öğrenmesin wbi kafasına kahvaltı tepsisini nasıl geciriyom görsüğnn bakim. (zeytinleri kafasında ucurujrum)

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Baran
bosver denizde balık fazla böyle eşşeklerle ugrasma

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
922
İsim
Rüveyda Akın
bosver kafani takma next belki de coktan baskasiyla yazismaya baslamistir

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Mehmet taş
s*kt*ret knk başka kız mı kalmadı da zoruna gidiyo o seni başkasına tercih ettiyse git sende başka bul takma rahat olucaksın

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Boşveer başka birine yönel. Tercih meselesi ama o kızın peşinden koşma sal.

Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
...
İki günlük biri için moralinizi bozmayın. Ona yazan başkasına yöneldiği belli. Başkaları ile konuşun.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Arda Teksin
İki günlük biri için moralinizi bozmayın. Ona yazan başkasına yöneldiği belli. Başkaları ile konuşun.
Boşveer başka birine yönel. Tercih meselesi ama o kızın peşinden koşma sal.
s*kt*ret knk başka kız mı kalmadı da zoruna gidiyo o seni başkasına tercih ettiyse git sende başka bul takma rahat olucaksın
Zoruma giden olay beni düşük seviyede görmesi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,360
Üyeler
166,742
Son üye
pchocam
Top Bottom