Spectre_zz
80+ Bronze
Bu cat botu bir turlu alamadim kafalarina gore 5 bin yapip 1800 e geri indiriyorlar bu konuda bilgisi olan var mi?
Kral nerede alacam yukselttiler iste 2 gun once 400tl trendyol kuponu atmislardi foruma 1400 e geliyodu alamadan bitti kod simdi yeşil kunduranin sitesinde 5 bin1800 den al o zaman. Gerçek fiyatı bu olmalı. Belki mevsimi geçerse biraz daha indirirler.
Hocam gecen ay 6000 e almayi planladigim urun amazonda indirimle 2500 e dusmustu amazon ustunde indirimler mevcut cat icin super seyler var %50 indirimler mevcuttu hala devam ediyorsa bakin derimBu cat botu bir turlu alamadim kafalarina gore 5 bin yapip 1800 e geri indiriyorlar bu konuda bilgisi olan var mi?
Ya kanka yok 2 hafta sonra bi daha indirecekler alirim insallah ama bakiyim ben yine sag olasinHocam gecen ay 6000 e almayi planladigim urun amazonda indirimle 2500 e dusmustu amazon ustunde indirimler mevcut cat icin super seyler var %50 indirimler mevcuttu hala devam ediyorsa bakin derim
Hangi bot hocam model söylermisin, cat botlar iyidir ama takoz gibiler 2020 yeşil kundura üretimi caterpillar var aktif kullandığım, ilk günkü gibi duruyor.Ya kanka yok 2 hafta sonra bi daha indirecekler alirim insallah ama bakiyim ben yine sag olasin
Kanka dümdüz erkek siyah nubuk modeliHangi bot hocam model söylermisin, cat botlar iyidir ama takoz gibiler 2020 yeşil kundura üretimi caterpillar var aktif kullandığım, ilk günkü gibi duruyor.
Doğru düşünmüşsün, özellikle harley botlarda çokça bu sorun yaşanıyor ve harley botların şikayetvar üzerindeki kötü yorumları saymak ile bitmiyor, eski kalitesi kalmamış sanırım yeşil üretimi botların.Kanka dümdüz erkek siyah nubuk modeli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Deri kat izi olur diye dusunmedim almayi
Bu kadar fazla indirim yapılan şeyler genellikle beni tiklendiriyor kalitesinden şüphe etmek için bir sebep doğuyor. Herkes biliyor cat botlarının sağlam olduğun fakat bu ,alt seviye alt kalite bir cat bot üretilmediği anlamına gelmez. Bu indirimli satılan botlar da bunlardan olabilir. Ne ben bu botların kalitesiz olduğunu doğrulayabilirim ne de kimse kaliteli olduğunu doğrulayabilir asla bilemeyiz bu sadece bir öngörü idi. Başka sektörlerde yapılıyor çünkü. Örneğin elektronik.