nvidia sayfasına bakacak olursanız bir ara 20 şubatta çıkacağını görebilme ihtimaliniz var5070/Ti yok sanırım şu an için.
Evet bende biraz patladım ti bekliyordumnvidia sayfasına bakacak olursanız bir ara 20 şubatta çıkacağını görebilme ihtimaliniz var
formun moderatörü aldı nasıl sokmadıalr millet çatır çatır aldıAynen ya hiç gelmedi ya stoğa sokmadılar.
baska model hocam buformun moderatörü aldı nasıl sokmadıalr millet çatır çatır aldı
Hiç stok görmedim hocam kim aldıformun moderatörü aldı nasıl sokmadıalr millet çatır çatır aldı
hocam sen forumu takip etmiyorsun herhalde buyur asıl konu burdaHiç stok görmedim hocam kim aldı
Ben o konuda stok yok demdim ki hocam. Gigabyte 5080 aorus ice modelinin stoğu yok sanırım dedimhocam sen forumu takip etmiyorsun herhalde buyur asıl konu burda
🔥 RTX 5000 Serisi Lansmanı Başladı! 🔥
An itibariyle RTX 5000 Serisi Lansmanı Başladı! 1738245650 GameGaraj çöktü :D -------- GameGaraj Palit RTX 5080 58.999 TL 🔥 Gaming Gen TR 44.999 🔥forum.donanimarsivi.com
forumun moderatörünün ekran görüntüsü
Alıntıyı görüntüle
o zaman yanlış anlamışım kusura bakamyınBen o konuda stok yok demdim ki hocam. Gigabyte 5080 aorus ice modelinin stoğu yok sanırım dedim
ventus 3xprime model dışında 45k ya satılan (lansman fiyat) model oldu mu arkadaşlar? Büyük ihtimal 5070 de de aynısını yapacaklar
Rtx 5080=rtx4080ti+mfgSaf güçte 4090'ın altında kaldı.