Neler Yeni

🔥İndirim Darmoshark K3 Pro Numpad Wraith Stoklarda!!!

TheFaLcoN

80+ Bronze
Uzun süre aradığım klavye stoklara gelmiş %75 klavye kullananlar için hayat kurtarıcı bir klavye oyun dışında çok ihtiyacımı görüyorum hem görsel hemde masada şık durması amacıyla tercih ettim arayan varsa aşağı linkten bakabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Uğur ceylan
bu ne olum az daha koysan klavye alırsın :D klavbyesi 5 6k olanlar için iyi ama
Katılıyorum 1600tl ye sahibinden de geçen hafta kutusu açılmamış k55 pro aldım :ROFLMAO:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rainy 75 pro var onun için tercih ettim numlock ile işlerimi halletmem lazım arayan arkadaşlar varsa diye paylaştım 10 stok var.
Yani ürünü bilmiyorum ama %75 klavye kullananlar için olabilir bende mesela her ne kadar bilgisayarı oyun amaçlı kullansam da arada numpad kullanıyorum .

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
abbas
Aliexpress'te Leobog K21 daha iyi bence hemde rgb'si var.

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Yağız
Uzun süre aradığım klavye stoklara gelmiş %75 klavye kullananlar için hayat kurtarıcı bir klavye oyun dışında çok ihtiyacımı görüyorum hem görsel hemde masada şık durması amacıyla tercih ettim arayan varsa aşağı linkten bakabilirsiniz.

Ben bu fiyatlara 2 tane aula alırdım ya bu fiyatlar ne böyle tasarımı güzelmiş ama

TheFaLcoN

80+ Bronze
Ben bu fiyatlara 2 tane aula alırdım ya bu fiyatlar ne böyle tasarımı güzelmiş ama
Zaten custom swaplanıyor olması, masada görsel olarak göze hitap etmesi birde %75 gibi hotswap mekanik klavyeden vazgeçememe sebebiyle numpadde işi olanlar benim gibi tercih edilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,648
Üyeler
166,972
Son üye
xEraie
Top Bottom