🔥İndirim Darmoshark K3 Pro Numpad Wraith Stoklarda!!!

TheFaLcoN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
729
Uzun süre aradığım klavye stoklara gelmiş %75 klavye kullananlar için hayat kurtarıcı bir klavye oyun dışında çok ihtiyacımı görüyorum hem görsel hemde masada şık durması amacıyla tercih ettim arayan varsa aşağı linkten bakabilirsiniz.

bu ne olum az daha koysan klavye alırsın :D klavbyesi 5 6k olanlar için iyi ama
Katılıyorum 1600tl ye sahibinden de geçen hafta kutusu açılmamış k55 pro aldım :ROFLMAO:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rainy 75 pro var onun için tercih ettim numlock ile işlerimi halletmem lazım arayan arkadaşlar varsa diye paylaştım 10 stok var.
Yani ürünü bilmiyorum ama %75 klavye kullananlar için olabilir bende mesela her ne kadar bilgisayarı oyun amaçlı kullansam da arada numpad kullanıyorum .

Uzun süre aradığım klavye stoklara gelmiş %75 klavye kullananlar için hayat kurtarıcı bir klavye oyun dışında çok ihtiyacımı görüyorum hem görsel hemde masada şık durması amacıyla tercih ettim arayan varsa aşağı linkten bakabilirsiniz.

Ben bu fiyatlara 2 tane aula alırdım ya bu fiyatlar ne böyle tasarımı güzelmiş ama

Ben bu fiyatlara 2 tane aula alırdım ya bu fiyatlar ne böyle tasarımı güzelmiş ama
Zaten custom swaplanıyor olması, masada görsel olarak göze hitap etmesi birde %75 gibi hotswap mekanik klavyeden vazgeçememe sebebiyle numpadde işi olanlar benim gibi tercih edilir.

Geri