Neler Yeni

24 SAATTEN SONRA AŞIRI DERECE KASMA

ByQool

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
çağatay yalman
Arkadaşlar bir bilgisayar dizdim ve bilgisayarımda bir sorunla karşılaşıyorum bilgisayarım 24 saat açık kaldıktan sonra aşırı derece kasma meydana geliyor format attım düzelmedi cpu ısısı 35 45 arası değişiyor daha fazla yükselmiyor mesela nasıl bir kasma meydana geliyor 24 saatten sonra chrome sekmesi açamıyorum görev yöneticisini açamıyorum fare bazen ağır çekimde gidiyor sorunu bulamadım lütfen anlayan arkadaşlardan yardım talep ediyorum

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Arif Dağcı
Arkadaşlar bir bilgisayar dizdim ve bilgisayarımda bir sorunla karşılaşıyorum bilgisayarım 24 saat açık kaldıktan sonra aşırı derece kasma meydana geliyor format attım düzelmedi cpu ısısı 35 45 arası değişiyor daha fazla yükselmiyor mesela nasıl bir kasma meydana geliyor 24 saatten sonra chrome sekmesi açamıyorum görev yöneticisini açamıyorum fare bazen ağır çekimde gidiyor sorunu bulamadım lütfen anlayan arkadaşlardan yardım talep ediyorum
Ramler şişiyor diye biliyorum önbelleğini temizlemesi için kapatıp açmak gerekiyor bilgisayarı

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Alperen
24 saat pc açık kalırsa pc napsın biraz kapatında pc kendine gelsin

ByQool

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
çağatay yalman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ramler şişiyor diye biliyorum önbelleğini temizlemesi için kapatıp açmak gerekiyor bilgisayarı
evet kapatıp açılınca düzeliyor ama arkadaşlarımın bilgisayarları aylardır açık kalıyor bir şey olmuyo

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Kerem Eldes
24 saat pc açık kalırsa pc napsın biraz kapatında pc kendine gelsin
Böyle mantık mı olur ben bilgisayarımı haftalarca açık tuttuğumu biliyorum sıkıntısız bence normal değil

Top Bottom