zorlayacaksın aga.yaş 22 hiç olmadı nasıl bulunur
Yaş 21 sadece bir kere oldu,ondada aldatıldım,o günden beri hiç yapmam umurumdada olmaz böyle şeyler ,ama illa istiyorsan mesela instada görür beğenirsin eklersin tanışirsin falan ,ortamlara girersin , hoşuna biri gider konuşursun takılırsin,sonra seversin ,bekleyerek asık olamazsın,kendin bişeyler yapman lazım,sevmeyi bilmen lazım... Sana bi tavsiye, kimseye fazla güvenme ve bağımlı olma...yaş 22 hiç olmadı nasıl bulunur
sosyal medya kullanmıyorumYaş 21 sadece bir kere oldu,ondada aldatıldım,o günden beri hiç yapmam umurumdada olmaz böyle şeyler ,ama illa istiyorsan mesela instada görür beğenirsin eklersin tanışirsin falan ,ortamlara girersin , hoşuna biri gider konuşursun takılırsin,sonra seversin ,bekleyerek asık olamazsın,kendin bişeyler yapman lazım,sevmeyi bilmen lazım... Sana bi tavsiye, kimseye fazla güvenme ve bağımlı olma...
İlla ortama felan giriyorsundur o zaman, eğer girmiyorsanda girmeye çalış veya sosyal medya kullan, insanların sana ulaşabilmesi önemli çünkü.sosyal medya kullanmıyorum
ortamım yok ama şöyle diyeyim 4 yıldır üniversiteye gidiyorum bir sürü kıza teklif ettim hiç biri kabul etmediİlla ortama felan giriyorsundur o zaman, eğer girmiyorsanda girmeye çalış veya sosyal medya kullan, insanların sana ulaşabilmesi önemli çünkü.
Önce yakinlascan kanka ,zaten kabul etmezler yoksa.sosyal medya kullanmaman bu durumda etkili oluyor olabilirortamım yok ama şöyle diyeyim 4 yıldır üniversiteye gidiyorum bir sürü kıza teklif ettim hiç biri kabul etmedi
o kadarını biliyoruz ona rağmen kabul etmediler işteÖnce yakinlascan kanka ,zaten kabul etmezler yoksa.sosyal medya kullanmaman bu durumda etkili oluyor olabilir
Kuzenin Varsa Onun Kız Arkadaşlarıyla Takipleş Fln Ordan Yaparsınyaş 22 hiç olmadı nasıl bulunur
yokKuzenin Varsa Onun Kız Arkadaşlarıyla Takipleş Fln Ordan Yaparsın
Bunu yapma. Herkes senle dalga geçer böyle bir hareket yaparsan.Kuzenin Varsa Onun Kız Arkadaşlarıyla Takipleş Fln Ordan Yaparsın
Yok Be Bir Şey OlmazBunu yapma. Herkes senle dalga geçer böyle bir hareket yaparsan.