Güzel. Tavsiye istersen işlemci 7600 çek , tercihen ram i bir altındaki twinmos seç (cl değeri daha düşük) , ssd yi samsung 980 pro , anakartı da tuf 850 yap , soğutucuyu oradan seçme , harici olarak kule tipi alırsın daha uygun fiyata , illa sıvı soğutma isterse harici olarak uygun fiyata 360 mm de alınabilir , kasa 360 mm destekliyor zaten.Merhaba arkadaşlar ilk bilgisayarımı alıyorum gamegarajdaki hazir sistemi biraz değiştirdim nasıl bu şekilde alınır mi bütçe 65k
Son durum böyle reis okey mi bu şekilde?Güzel. Tavsiye istersen işlemci 7600 çek , tercihen ram i bir altındaki twinmos seç (cl değeri daha düşük) , ssd yi samsung 980 pro , anakartı da tuf 850 yap , soğutucuyu oradan seçme , harici olarak kule tipi alırsın daha uygun fiyata , illa sıvı soğutma isterse harici olarak uygun fiyata 360 mm de alınabilir , kasa 360 mm destekliyor zaten.
dediğim gibi ben soğutucuyu harici alma taraftarıyım.Son durum böyle reis okey mi bu şekilde?
Reis soğutucuyu çıkaramıyorum listesi de bu şekilde çıkartma seçeneği yok düşürebiliyorum sadecedediğim gibi ben soğutucuyu harici alma taraftarıyım.
o zaman soğutucuyu thermalright 360 mm seçin.Reis soğutucuyu çıkaramıyorum listesi de bu şekilde çıkartma seçeneği yok düşürebiliyorum sadece
Son durum böyle reis zaten paranında suyunu sıktık iyi midir bu şekildeo zaman soğutucuyu thermalright 360 mm seçin.
Birde reis bu ikisi arasında fark var mıdır önemli bir şey mio zaman soğutucuyu thermalright 360 mm seçin.
tamam böyle olmuş , jetstream ın soğutması biraz daha iyi , bütçe yetiyorsa yükselt , yetmiyorsa kalsın.Son durum böyle reis zaten paranında suyunu sıktık iyi midir bu şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde reis bu ikisi arasında fark var mıdır önemli bir şey mi
Tamam reis teşekkürler bi arkadaşlar 5070 ti için bekle diye bi öneri verdi o mantıklı mı sencetamam böyle olmuş , jetstream ın soğutması biraz daha iyi , bütçe yetiyorsa yükselt , yetmiyorsa kalsın.
yani beklenebilir gibi , 4070 ti super in bir yere kaçtığı yok. Fiyatı belirsiz.Tamam reis teşekkürler bi arkadaşlar 5070 ti için bekle diye bi öneri verdi o mantıklı mı sence
Tamam reis teşekkürler tekrardan.yani beklenebilir gibi , 4070 ti super in bir yere kaçtığı yok. Fiyatı belirsiz.
5080 lansman fiyatı 45 den çıkmıştı , lansman stokları bitince min 55 den başladı , 5070 ti da başta uygun bir fiyattan çıkabilir ama hazır sistem içinde gelmez , indirimli fiyatı tekil olarak satarlar.Tamam reis teşekkürler tekrardan.