Neler Yeni

MSI G255F Monitör Kapanma Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Ali
Merhaba daha 1 hafta önce aldığım msi g255f monitör normal internette gezerken kapanmıyor ama oyun oynamaya başlayınca kapanıyor 2 3 saniye sonra geri açılıyor yardımcı olursanız sevinirim.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,341
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Bunun sebebinin monitör old.na emin misyiz? Monitör kapanıyor derken tuşundan aç kapa yapınca ekran geliyor mu geri, ya da oyunu kapatınca mı geliyor. Genelde bu durumlar e.kartı ile alakalı oluyor. Önce kablo ve soketi değiştir öyle dene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun sebebinin monitör old.na emin misyiz? Monitör kapanıyor derken tuşundan aç kapa yapınca ekran geliyor mu geri, ya da oyunu kapatınca mı geliyor. Genelde bu durumlar e.kartı ile alakalı oluyor. Önce kablo ve soketi değiştir öyle dene.
aç kapa yapınca geliyor oyun açarken veya kapatırken bir sorun yok sadece oyun oynarken bi zaman sonra kapanıp açılıyor ve sonra tekrar ediyor farklı sokete taktım fakat olmadı monitörün kutusundan çıkan kabloları kullanıyorum.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,341
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
aç kapa yapınca geliyor oyun açarken veya kapatırken bir sorun yok sadece oyun oynarken bi zaman sonra kapanıp açılıyor ve sonra tekrar ediyor farklı sokete taktım fakat olmadı monitörün kutusundan çıkan kabloları kullanıyorum.
Anladım farklı bi kablo ile olmazsa servise gönderirsin monitör için yapılabilecek çok bir şey yok. Bende oyundayken siyah ekrana düşen monitör var kapat aç yapınca düzeliyor çözüm bulamadım başkja.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Ali
Anladım farklı bi kablo ile olmazsa servise gönderirsin monitör için yapılabilecek çok bir şey yok. Bende oyundayken siyah ekrana düşen monitör var kapat aç yapınca düzeliyor çözüm bulamadım başkja.
büyük ihtimalle öyle yapıcam kabloyu değiştiricem olmazsa servise götürürüm

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,341
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
büyük ihtimalle öyle yapıcam kabloyu değiştiricem olmazsa servise götürürüm
Ben kablo değiştirdim düzelmedi ama başka bilgisayarda olmadı sonra başka bir bilgisayarda oldu neye göre bu anlayamadım inş sende kablo değişince düzelir, can sıkıcı bir durum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Ali
Ben kablo değiştirdim düzelmedi ama başka bilgisayarda olmadı sonra başka bir bilgisayarda oldu neye göre bu anlayamadım inş sende kablo değişince düzelir, can sıkıcı bir durum.
sorunu çözdüm hdmi kablosu yerine display port kablosu kullandım ve sorun çözüldü

Top Bottom