ben 34 vermem buna 26 27 max , 30 üstünde vereceksen 4070 olması lazım en azından içindeAltta ki görsel de ki sistem 1 senelik aktif olarak 2024ün nisan ayında kullanmaya başlamış. Ben sistemi bayağı beğendim 0 almaya çalısam param yetmicek 34bin bütçem vardı şansıma 34e ilana koymus sizce mantıklı mı?
Alıntıyı görüntüle
KazıkAltta ki görsel de ki sistem 1 senelik aktif olarak 2024ün nisan ayında kullanmaya başlamış. Ben sistemi bayağı beğendim 0 almaya çalısam param yetmicek 34bin bütçem vardı şansıma 34e ilana koymus sizce mantıklı mı?
Alıntıyı görüntüle
Ya piyasa balon ya da ben anlamıyorum 30un altında böyle bi sistemi satacak adam varsa dakikkasın da aliyimben 34 vermem buna 26 27 max , 30 üstünde vereceksen 4070 olması lazım en azından içinde
herhangi bir pc sitesine girdiğin an fiyatları görürsün hiç mi bakmadın ne yaptınYa piyasa balon ya da ben anlamıyorum 30un altında böyle bi sistemi satacak adam varsa dakikkasın da aliyim
ikinci el piyasası çok balon maalesef arkadaş doğru söylüyor pp cok korkunc bu arada )herhangi bir pc sitesine girdiğin an fiyatları görürsün hiç mi bakmadın ne yaptın
allah icin su paylastığım sistemin aynısı veya yakınını toplanmıs sıfır bi yerde bulup linkler misinherhangi bir pc sitesine girdiğin an fiyatları görürsün hiç mi bakmadın ne yaptın
bu hazır sistemler 25 28 arasına satıldı bu yaz 32 33 lere 4070li sistemler satıldı, gidip de buna 30 vermek kazıklanmaktan başka bi şey değil. Zaten ikinci el pc almakla sıfırı arasında neredeyse fark kalmadı memlekette herkesin bilgisayarı altın gibi değerleniyo durduğu yerdeYa piyasa balon ya da ben anlamıyorum 30un altında böyle bi sistemi satacak adam varsa dakikkasın da aliyim
kendim 4070 super 14400fli bilgisayarı 33 bine aldım mayıs haziran civarında bu parayı hayatta vermem kimseye de tavsiye etmem o yüzdenbu hazır sistemler 25 28 arasına satıldı bu yaz 32 33 lere 4070li sistemler satıldı, gidip de buna 30 vermek kazıklanmaktan başka bi şey değil. Zaten ikinci el pc almakla sıfırı arasında neredeyse fark kalmadı memlekette herkesin bilgisayarı altın gibi değerleniyo durduğu yerde
al sana daha güçlü sistem ve zamlanmış hali bu haftalardır 30k dı fiyat avantajı yok yani attığım sistemindeallah icin su paylastığım sistemin aynısı veya yakınını toplanmıs sıfır bi yerde bulup linkler misin