Neler Yeni

Zoko ZK600 600W 80+ 12 CM Fanlı Güç Kaynağı alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Yasin
ee atıyım bi 2000wlık psu onu alsın o zaman? yanlış bir bakış açısındasınız.
Hocam 1900 liralık bir ürün attım diyorum size, bu bütçede gayet iş görür attığım cihaz sizin attığınız ürüne lafım yok ama 650W ve gayet F/P bir ürün attım.

nocates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ömer
Hocam sisteme zarar vermesin 650 Wnin tamamını versin yeterli FSPyi inceleyince +12V kanalından 648W veriyor bence çok iyi değer tabii ki msi almak isterdim ama aynı fiyattalar ve MSI 550W

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,539
İsim
Emre siyah
Hocam 1900 liralık bir ürün attım diyorum size, bu bütçede gayet iş görür attığım cihaz sizin attığınız ürüne lafım yok ama 650W ve gayet F/P bir ürün attım.
Hocam sisteme zarar vermesin 650 Wnin tamamını versin yeterli FSPyi inceleyince +12V kanalından 648W veriyor bence çok iyi değer tabii ki msi almak isterdim ama aynı fiyattalar ve MSI 550W
yorum yok ya kendi doğrularınızı yapmaya devam edebilirisiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Yasin
Arkadaşın attığı cihazda gayet iyi değerlendir, ama ben olsam 650W FSP alırdım.

nocates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ömer
Arkadaşın attığı cihazda gayet iyi değerlendir, ama ben olsam 650W FSP alırdım.
evet msi baya bi aklımı karıştırdı ama ilerde upgrade yaparsam sisteme 550w yeterli gelmez büyük ihtimalle

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Yasin
yorum yok ya kendi doğrularınızı yapmaya devam edebilirisiniz.
Kardeşim yaklaşımlarımız çok farklı, ben iyi niyetli olarak yaklaşıyorum, art niyetli değilim benim önerdiğim olsun demiyorum. Yanlış davranıyorsunuz canın sağolsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet msi baya bi aklımı karıştırdı ama ilerde upgrade yaparsam sisteme 550w yeterli gelmez büyük ihtimalle
Kardeşim kıyaslama yap, 2 ürünü paylaş sizce hangisi diyerek bir konu aç istersen kafan rahat olsun diye diyorum. Ben FSP reklamcısı değilim bende şuan bu ürün var.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Kardeşim yaklaşımlarımız çok farklı, ben iyi niyetli olarak yaklaşıyorum, art niyetli değilim benim önerdiğim olsun demiyorum. Yanlış davranıyorsunuz canın sağolsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim kıyaslama yap, 2 ürünü paylaş sizce hangisi diyerek bir konu aç istersen kafan rahat olsun diye diyorum. Ben FSP reklamcısı değilim bende şuan bu ürün var.
adam sana gırıs modelı oldugunu msı daha ıyı oldugunu anlatıyor sadece fsp markasına degıl ıcıne bakacaksınız

nocates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ömer
Sanırım opiti piti yaparak sipariş edeceğim :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Yasin
adam sana gırıs modelı oldugunu msı daha ıyı oldugunu anlatıyor sadece fsp markasına degıl ıcıne bakacaksınız
Ben konuya cevap verdim ilk olarak Zoko modelinden daha iyi olduğuna eminim attığım cihazın, Msi markasını ve arkadaşın attığı ürünü asla kötülemedim, sadece ikisi arasında 650W olan FSP alınır dedim. Konu sahibi kendisi karar verir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,583
Üyeler
167,331
Son üye
emoscuk
Top Bottom