Her türlü oyunu oynayacam ben reis net cevabın nedir senceRekabetçi oyunlar oynuyorsan 5600. Oynamıyorsan 12400F.
Ryzen 5 5600 ile 12400f valorant testinde baya fark vardı kendim test ettim. Ben 5600 tercih ederdim şahsen.Hangisi daha iyidir oyun performansı olarak sizce
Evet fps oyunlarında amd geçiyor Önbellek çok olduğu için ama ben Her türlü oyun oynayacam sadece valorant değil orda sıkıntı eyw yinede bakalımRyzen 5 5600 ile 12400f valorant testinde baya fark vardı kendim test ettim. Ben 5600 tercih ederdim şahsen.
Çoğu oyunda 5600 daha iyi performans sergiliyor. Benim önerim o yönde olur.Evet fps oyunlarında amd geçiyor Önbellek çok olduğu için ama ben Her türlü oyun oynayacam sadece valorant değil orda sıkıntı eyw yinede bakalım
Biraz bütçe çıkabilirsen 5600X, çıkamazsan 5600. Anakartın yok diye varsayıyorum zaten. Diğer bileşenlerin ne?Evet fps oyunlarında amd geçiyor Önbellek çok olduğu için ama ben Her türlü oyun oynayacam sadece valorant değil orda sıkıntı eyw yinede bakalım
Hocam x tek farkı render youtubeds veya yayın uygulamasıyla işi yoksa fark etmiyor.Biraz bütçe çıkabilirsen 5600X, çıkamazsan 5600. Anakartın yok diye varsayıyorum zaten. Diğer bileşenlerin ne?
Ekran Kartı olarak asus rtx 3060ti 8gb 256bit tuf gaming kral ana kart yok şimdilik iki işlemcide de darboğaz yapmaz dimi birde 5600xe pek bakmıyorum 5600 ile aynı aşağı yukarı diyolar reisBiraz bütçe çıkabilirsen 5600X, çıkamazsan 5600. Anakartın yok diye varsayıyorum zaten. Diğer bileşenlerin ne?
Sadece günlük kullanım oyun reis başka birşeu yapmayacağımHocam x tek farkı render youtubeds veya yayın uygulamasıyla işi yoksa fark etmiyor.
Bence kesinlikle amd işlemciHangisi daha iyidir oyun performansı olarak sizce
600 TL falan fark var o yüzden dedim.Hocam x tek farkı render youtubeds veya yayın uygulamasıyla işi yoksa fark etmiyor.
Darboğaz yapmaz o zaman al geç. Eski işlemcin ne?Ekran Kartı olarak asus rtx 3060ti 8gb 256bit tuf gaming kral ana kart yok şimdilik iki işlemcide de darboğaz yapmaz dimi birde 5600xe pek bakmıyorum 5600 ile aynı aşağı yukarı diyolar reis
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece günlük kullanım oyun reis başka birşeu yapmayacağım