Neler Yeni

Rust pc çökme sorunu

Nexul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yunus gül
Selamlar herkese iyi forumlar

Yaklaşık 1 ay gibi bir süredir yalnızca rust oynarken 10 15 dakika süre içerisinde tüm pc donuyor. Alt tab atılmıyor hiçbir şey yapılmıyor yalnızca rust oynanıyor yarım saatin sonunda donup kalıyor hiçbir işlem yapılmıyor. Pc tekrar açınca hiçbir sorun yok. Driverlar güncel,windows güvenlik taraması temiz. İşlemci sıcaklığı 55 maksimum. Ram kullanımı 32 de 22gb. Ekran kartı 52 derece civarlarında. Pcnin parçaları aşağıdaki gibi benzer durum yaşayıp çözen varsa destek olmasını rica ederim. İyi oyunlar iyi forumlar.

R5 5600
B 450m a pro max
1tb m2 ssd rust buna kurulu windows ile birlikte
Rx 7600 xt 16gb
Kingston fury 32gb 3200mhz ram
Tek blok tek fan tepe soğutucu işlemci için
2 adet 23.8inç ekran. Ana ekran 165hz.

Sorun yalnızca rustta olmakta. Diğer oyunların hiç birinde fps drop, kasma donma vs bir sorun yok.

Orix

80+ Bronze

Yaklaşık 1 ay gibi bir süredir yalnızca rust oynarken 10 15 dakika süre içerisinde tüm pc donuyor. Alt tab atılmıyor hiçbir şey yapılmıyor yalnızca rust oynanıyor yarım saatin sonunda donup kalıyor hiçbir işlem yapılmıyor. Pc tekrar açınca hiçbir sorun yok. Driverlar güncel,windows güvenlik taraması temiz. İşlemci sıcaklığı 55 maksimum. Ram kullanımı 32 de 22gb. Ekran kartı 52 derece civarlarında. Pcnin parçaları aşağıdaki gibi benzer durum yaşayıp çözen varsa destek olmasını rica ederim. İyi oyunlar iyi forumlar.

R5 5600
B 450m a pro max
Rx 7600 xt 16gb

Sorun yalnızca rustta olmakta. Diğer oyunların hiç birinde fps drop, kasma donma vs bir sorun yok.
Oh be çok şükür pcm bozuldu sandım la. Bendede laptop var aynilarini yaşıyorum arada bir pc donuyor sadece kapatabiliyorum pcyi

Zekscout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ege Deniz
Çözüm buldunmu

R5 5600
B 450m a pro max
Rx 7600 xt 16gb

çözüm bulabildinmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Selim
Gerçekten bıkkınlık geldi. Lütfen acil yardım edin. 1-2 gün önce başladı bu sorun. Her şeyi denedim; işlemci ve ekran kartının ısı değerleri ve performansları normal testlerini yaptım. Defalarca driverları kontrol ettim yeni driverlarlardan kaynaklı olabilir diye 1 önceki driver'a dahi döndüm ama çözüme ulaşamadım. Windows update de güncel sorun giderme de yaptım. Yeni gelen windows update sonrasında böyle oldu şimdi ne yapmam gerekiyor format da atamam cihazıma. Rust gerçekten pişmanlıktır ama güzel oyun

Gimli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Özkan
Herkese iyi forumlar bu konuyu pek çok forumda gördüm özellikle yabancı forumlarda sorun daha yeni 1-2 aylık bir sorun çözümü için illaki yardım edebilecek bir kimse bu forumda mevcuttur. Umarım en kısa sürede çözümüne yardım edecek bir kişi çıkar. Restart atmadan pc hiçbir şekilde düzelmiyor. Windows updateleri eski sürümlere çevirdim sorun devam etmekte nvida'dan mı kaynaklı diye düşünmekteyim driverları eski sürümüne çevirdim sorun hallolmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,548
Üyeler
166,950
Son üye
ulkucuyuz
Top Bottom