tekli önerebileceğin monitör standı var mı f/p olarakEvet, monitör arkasında 4 vida varsa vesa destekliyor. Kendi standını çıkarıp buna monte ediyorsun. Monitör modeliniz nedir? Veya arkasının fotosunu atarsanız net şekilde söyleyebilirim.
onu nasıl yapacaz hiç yapmadım kaldşaskdiasDeğer zaten mousepad 600 e geliyor kredi kampanyası falan bul
Mesajlar kısmına gir promosyonlar var kredi iadesi bilmem ne var dene şansını istersentekli önerebileceğin monitör standı var mı f/p olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:
onu nasıl yapacaz hiç yapmadım kaldşaskdias
yokmuşMesajlar kısmına gir promosyonlar var kredi iadesi bilmem ne var dene şansını istersen
attığım monitöre uyumlu dimi hocamf80de var fakat bu daha ergonomik. Başta f80 kullanıyordum buna geçtim ben. Sık sık 1400tlye falan düşüyor.
usta klavyenin ismi nedir memnun musunCM02 konusunda hologram olanı görüp almak isteyenler oldu amazona gelmiş ve temudan 200tl daha ucuz. Temuda 5 stok oldu 1189tlye geliyordu vergi ile.
Kalite ve hissiyatı çok iyi 10/9 diyebilirim.
Temizlemesi çok kolay, ıslak mendille siliyorum hemen temizleniyor. Yüzey hala ilk günkü gibi. Alta fotoğrafları ekliyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
usta klavyenin ismi nedir memnun musun
Monitör ışığını montajlarken monitöre yapıştırıyor muyuz? İz bırakma ihtimali var mı?
Eğer monitörünüzün üst tarafı düzse sabit kalıyor. Eğer bombeli ise benim gibi ben elektrik bandıyla sabitledim.Geçen
Monitör ışığını montajlarken monitöre yapıştırıyor muyuz? İz bırakma ihtimali var mı?
3 stogu var hayla dostlar 700 e gelıyorhttps://www.temu.com/goods.html?_bg..._1738613680400_j0e8t120tq&refer_page_sn=10037 dostlar temuda 600 e gelıyor tabı tercıh meselesı bıraz
Temudamı amazondamıBu adrese teslim edilemiyor hatası alan var mı