Neler Yeni

Ford Mondeo Mk3 Arıza

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Merhaba arkadaşlar.

Aracım daha önceden bu sorun yapmıyordu.

Araç 2005 2.0TDCI

Sorun şu . Araba sabah soğukken çok rahat şekilde marş basıp devir saati 1k oluyor. Fakat araba ısındıktan sonra yada bi yere gidip stop ettikten sonra tekrar çalıştırınca marş basıp motor çalıştığında devir saati 400de takılıp 25 30 saniye sonra normale dönüyor. (o süreçte gaz pedalda gaz yemiyor) . Bursa izmir gibi saniyelerde ustalara gösterdim hiçbir sorunu bulamadılar. Arıza ışığı gösterse halolurduda oda göstermiyor.

Size sorum bu arızayı bilen varsa lütfen yazabilirsiniz özellikle forum dışından gelenler.
2ci soru bu arabanın ustası var mı şehir farketmiyor .

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Aydoğdu
Merhaba, benim 2.0 Tdci 2007 mondeo aracım var yeni aldım sayılır eksikleri olan bir araçtı öncelikle bu aracı araştırarak aldım orjinal parça dışında düzgün çalışmaz kısa vadede arıza verir ses yapar vs. Araştırmalar sonucu Ford servisinden ayrılma bir usta buldum İstanbul Tuzla'da dükkanı size numarasını verebilirim telefondan sorunu anlatırsanız belki bir fikri olabilir.

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, benim 2.0 Tdci 2007 mondeo aracım var yeni aldım sayılır eksikleri olan bir araçtı öncelikle bu aracı araştırarak aldım orjinal parça dışında düzgün çalışmaz kısa vadede arıza verir ses yapar vs. Araştırmalar sonucu Ford servisinden ayrılma bir usta buldum İstanbul Tuzla'da dükkanı size numarasını verebilirim telefondan sorunu anlatırsanız belki bir fikri olabilir.
Olur özelden telefon numarası bırakabilir siniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,711
Üyeler
169,325
Son üye
kampuss
Top Bottom