kanki nasıl yaptın anlatırmısınAjazz aj159 pro vergi dahil 700 tl ye iyi midir ? Mouse ihtiyacım yok denilebilir aldıktan sonra ortalama ne kadara satabilirim duruma göre almayacağım.
İnstagramda karşıma çıktı bastım temuya üye oldum bu kadarkanki nasıl yaptın anlatırmısın
İyidir fakat dikkat etmek lazım benimki bozuk geldi neyse ki daha önceden aldığım için iade sorunsuz olduAjazz aj159 pro vergi dahil 700 tl ye iyi midir ? Mouse ihtiyacım yok denilebilir aldıktan sonra ortalama ne kadara satabilirim duruma göre almayacağım.
instagram linkini atarmısınİnstagramda karşıma çıktı bastım temuya üye oldum bu kadar
vergi dahil 700 ise yapıştırAjazz aj159 pro vergi dahil 700 tl ye iyi midir ? Mouse ihtiyacım yok denilebilir aldıktan sonra ortalama ne kadara satabilirim duruma göre almayacağım.
telefondan temu ajaz159 pro diye arat gir siteye sonra igye gir reels izle çıkıyorinstagram linkini atarmısın
Hiç düşünmeden yapıştır ben 3 tane aldım bunları satıp razer deathadder v3 pro almayı düşünüyorum ama hoşuma giderse kullanabilirim deAjazz aj159 pro vergi dahil 700 tl ye iyi midir ? Mouse ihtiyacım yok denilebilir aldıktan sonra ortalama ne kadara satabilirim duruma göre almayacağım.
Karşıma sürekli çıkıyor tekrar çıkarsa atacağıminstagram linkini atarmısın
ig de bana reklam cıımıyor hiö deniyorum 3 4 gündürtelefondan temu ajaz159 pro diye arat gir siteye sonra igye gir reels izle çıkıyor
Banada atarmısın sana zahmetKarşıma sürekli çıkıyor tekrar çıkarsa atacağım