Neler Yeni

Tedarik sıkıntısından monitörü değiştirmeli miyim?

sefAK47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Sefa SEVİL
Bana bekleme opsiyonu da sunmadılar. Tek anakart sundular opsiyon vermediler. Üstüne para vereyim üst modeli verin dedim onu da kabul etmediler. Elimizde kalmamış diye aradıklarında hala sitede satın alınabilir olarak duruyordu, 3 gün sonra sadece mağazalardan yazdı ondan da 3 gün sonra satıştan kalktı.
Bundan sonra kalem pil almam, itopyanın da sonu istanbulbilişim gibi olacak.
Dediğiniz gibi hocam tedariği bitmiş ürünü satmaya devam ediyolar. Bu siparişin sonunda büyük konuşmayım bende itopyadan pil bile almam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ertuğrul Yavuz
18 ocak cumartesi günü itopyadan msi mag 256f monitör sipariş verdim web sitesi üzeriden. Bugün arayıp tedarik olmadığı için 31 ocağa kadar beklememi ya da msi g255f modelini gönderebileceklerini söylediler. Benim için önemli olan iyi olan monitörün olması. Değişiklik yapmalı mıyım, hangi monitör daha mantıklı, 256f daha iyi ise beklerim sıkıntı yok.
Hocam bu ne saçmalık, örnek olsun diye söylüyorum; bisikletim ömür boyu garantili. Kadro çatladı, kullanıcı hatası değil, belli. Benim ürünümün sıfırı temin edilemediği için garantiden muadili karşılanamayıp bir üst modeli temin edildi. Satıcı ürünü karşılayamıyorsa, üst modeli ile maduriyeti gidermek mecburiyetinde, bu terslikte bir iş var!

sefAK47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Sefa SEVİL
Hocam bu ne saçmalık, örnek olsun diye söylüyorum; bisikletim ömür boyu garantili. Kadro çatladı, kullanıcı hatası değil, belli. Benim ürünümün sıfırı temin edilemediği için garantiden muadili karşılanamayıp bir üst modeli temin edildi. Satıcı ürünü karşılayamıyorsa, üst modeli ile maduriyeti gidermek mecburiyetinde, bu terslikte bir iş var!
Hocam şu son durumda allahtan ondan vazgeçtiler, bakalım önerdikleri monitörler için araştırma yapıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ertuğrul Yavuz
Hocam şu son durumda allahtan ondan vazgeçtiler, bakalım önerdikleri monitörler için araştırma yapıyorum.
Önerdikleri satın aldığına nazaran düşük ürünlerse hiç uğraşma say, söv iadeni al kardeşim. Bak samimi söylüyorum çok ama çok yüksek ihtimal 2. el ürün alsan böyle ***** saçma şeylerle stres yapmaz, moralin bozulmaz, zaman kaybetmez ve de üstüne üstlük daha iyi bir ürün alırdın. Ben çoğu üründe 2. el ürün öneriyorum. Kullanıyorum, kullanmaya ve önermeye de devam edeceğim İnşallah.

sefAK47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Sefa SEVİL
Önerdikleri satın aldığına nazaran düşük ürünlerse hiç uğraşma say, söv iadeni al kardeşim. Bak samimi söylüyorum çok ama çok yüksek ihtimal 2. el ürün alsan böyle ***** saçma şeylerle stres yapmaz, moralin bozulmaz, zaman kaybetmez ve de üstüne üstlük daha iyi bir ürün alırdın. Ben çoğu üründe 2. el ürün öneriyorum. Kullanıyorum, kullanmaya ve önermeye de devam edeceğim İnşallah.
Eyvallah hocam teşekkür ederim, şu an için 2.el düşünmüyorum.

sefAK47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Sefa SEVİL
Ben de aynı durumdan muzdaripim. Siz nasıl bir karar verdiniz hocam?
Hocam inat ettim en son kavga durumuna geldim neredeyse, "üst bir monitör seçip para üstünü ödeyerek alabilirsin ya da şubatın 3.haftasına kadar bekle" dedi ama onu da yapmıcam. İnat ettim beklicem. Sürekli rahatsız edicem. Tedariği olmayan ürünü satışta tutuyo hemde 1 ayı geçkin şekilde kargoya dahi vermiyo. Sonuna kadar götürücem. Yetmiyomuş gibi müşteri temsilcisi hanımefendi hem sözümü kesiyo hem bağırarak iletişim kurmaya çalışıyodu, zaten bende kendisine itopyadan ilk ve son alışveriş olduğunu söyledim. Monitör geldikten sonra itopyaya tövbeliyim. Soran herkese de tavsiye etmicem kesinlikle.... Gerekirse YT vs devamını getiricem her yerde iş inada bindi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,937
Üyeler
167,026
Son üye
Yaman Sazak
Top Bottom