Shooter III öneririm o zaman. Gayet memnunum tek memnun olmadığım nokta kulaklık için jack girişi yok. Sorun etmem diyosan düşünme alÇıkamam hocam ne yqzıkki o fiyatlara
Shooter III öneririm o zaman. Gayet memnunum tek memnun olmadığım nokta kulaklık için jack girişi yok. Sorun etmem diyosan düşünme alÇıkamam hocam ne yqzıkki o fiyatlara
Deadzone ne kadar çıkıyor hocam?Shooter III öneririm o zaman. Gayet memnunum tek memnun olmadığım nokta kulaklık için jack girişi yok. Sorun etmem diyosan düşünme al
Bende merak ettimDeadzone ne kadar çıkıyor hocam?
Hardware Tester
hardwaretester.com
2c için böyle görünüyor eski modele göre çok fazlaBende merak ettim
Normal kullanımda etkiler mi
Sanırım normal bilmiyorum. Şöyle bir yorum gördüm bu konu ile ilgili: İlgili yorumNormal kullanımda etkiler mi
Videoya göre yazılımsal bir hata 15 lik değerSanırım normal bilmiyorum. Şöyle bir yorum gördüm bu konu ile ilgili: İlgili yorum
hocam ben 8bitdo kullanıyorum ama arkadaşım shooter 3 aldı ve bana testi attı şok oldum resmen bu sonuç ne benim %14 bandındaShooter 3 için deadzone ve circularity test ekran görüntüsü atabilecek arkadaşım var mı? Dongle haricinde Bluetooth ile bağlantı imkanı var mı? O fiyata hall effectli gamepad yok çünkü. 8bitdo'yu da merak ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de, bu gamepadler lisanslı gamepad isteyen oyunlarca tanınıyor mu? Msi gc30 v2 vardı xbox 360 gamepad olarak gözüküyordu mesela, emülatör gerekmiyordu.