Neler Yeni

Tehdit edildim baya dakikalarca

emreb3944

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yunus Emre Begeç
Adam numarasını Kimine çok saçma çocukça gelebilir ancak lolde biri beni baya tehdit etti sslerle ticaret attım da adam işte baya diyo 3 ay sonra buldum ettim falan yani kendim için değil de sevgilim ve ailem için korkuyorum şimdi avukatla falan da uğraşmak istemiyorum gerginim yani belki şikayetçi olursam bilgilerim gider diye ve loldeki nickimi de aratsa sıkıntıya girerim bilmiyorum ne yapmalıyım numarasını verdi ama aramadım fake numara ile aramak istiyorum da nasıl olacağını bi türlü öğrenemedim yardım lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazım yanlışları için kusura bakmayın ticket attım *

Legolasea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Deniz
Adam numarasını Kimine çok saçma çocukça gelebilir ancak lolde biri beni baya tehdit etti sslerle ticaret attım da adam işte baya diyo 3 ay sonra buldum ettim falan yani kendim için değil de sevgilim ve ailem için korkuyorum şimdi avukatla falan da uğraşmak istemiyorum gerginim yani belki şikayetçi olursam bilgilerim gider diye ve loldeki nickimi de aratsa sıkıntıya girerim bilmiyorum ne yapmalıyım numarasını verdi ama aramadım fake numara ile aramak istiyorum da nasıl olacağını bi türlü öğrenemedim yardım lütfen

yazdığını kendin okur musun pek anlayamadım.
eğer anlaşılıyor diyorsan sorun bende sanırım.

emreb3944

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yunus Emre Begeç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya haklısın biraz saçma yazmışım şöyle sakince söyleyeyim şimdi lolde biri ile atıştık adam Allah’a ataya vs küfür etti sonra işte lolün özel mesaj kısmından bana küfürler etti ben de ona ufak karınca vs dedim neyse eğleniyordum yani sonra baktım bu baya ciddi ciddi işte yer falan sordu numarasını yazdı ara diye vs ben de aramadım tabi ama işte diyor 5 sene önce de senin gibi birini buldum haddini bildirdim vs dedi şimdi ben kendim için korkmuyorum da ailem ve sevgilim için korkuyorum çünkü lol nickimden bulabilir beni soyadım yazıyor yani adamı arayacak sanal numara olsa arayıp kusura bakma falan diyip kapatmak istiyorum konuyu çünkü adam diyo 3 ay bekledim işte konserdeki çocuğu sonra vs vs dedi adam da aynı şehirde oturtuyor benle

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Ya haklısın biraz saçma yazmışım şöyle sakince söyleyeyim şimdi lolde biri ile atıştık adam Allah’a ataya vs küfür etti sonra işte lolün özel mesaj kısmından bana küfürler etti ben de ona ufak karınca vs dedim neyse eğleniyordum yani sonra baktım bu baya ciddi ciddi işte yer falan sordu numarasını yazdı ara diye vs ben de aramadım tabi ama işte diyor 5 sene önce de senin gibi birini buldum haddini bildirdim vs dedi şimdi ben kendim için korkmuyorum da ailem ve sevgilim için korkuyorum çünkü lol nickimden bulabilir beni soyadım yazıyor yani adamı arayacak sanal numara olsa arayıp kusura bakma falan diyip kapatmak istiyorum konuyu çünkü adam diyo 3 ay bekledim işte konserdeki çocuğu sonra vs vs dedi adam da aynı şehirde oturtuyor benle
takma geç
adam kendini lol ceo'su sanıyor herhalde

Legolasea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Deniz
yani bulması öyle kolay değil açıkçası çok spesifik bir soyadın yoksa bulamaz.
sadece karakola gidicek şikayetçi olacak falan filan.
ısıracak köpek havlamaz yok 5 sene önce birini buldum haddini bildirdim falan boş atıyor gibi geldi bana.
ama tedirginsen eğer oyun üstünden mesaj at en azından kusura bakma demek istiyorsan.
ya da telefonunu gizli numaraya al oradan arayabilirsin.
ama ben olsam beni lol üstünden tehdit eden kişiyi çok kafama takmazdım.

batın000

80+
League of Legends oynayan birisi için fazla iddialı tehditler. Bunlara inanmayın, herkes atıp tutuyor. Böyle tehdit edenler gerçek hayatta kendi gölgesinden korkan tipler genelde.

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
yok
Instagram
@Zerkavizs

Hocam, LoL oynayan birisinin tehditlerini niye bu kadar ciddiye aldınız? xD Arkadaş çimenin ne demek olduğunu bile bilmiyordur büyük ihtimalle. Yazarsa bir daha bu sefer 'küçük pp'li karınca' diyin, daha iyi olur gibi. xD

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
çimeni münasip yerlerine soksa yine fayda etmez o arkadaşa, aldırış etmeyin.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Tuğra
LoL oynuyorum bu tarz tipleri çok gördüm anca konuşuyorlar icraatleri yok.

KlausM

80+ Silver
yav ne çok seviyorsunuz boş beleş işleri

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,806
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Lolden seni nasıl bulacak arkadaşım madem bu kadar korkuyorsun git savcılığa suç duyurusunda bulun buraya yazma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,893
Üyeler
167,568
Son üye
AKDAG
Top Bottom