Neler Yeni

1k Mekanik Klavye Önerisi

Yani hocam benim için mevzu hot swap olup olmaması değil. Beni uzun götürcek kaliteli olması. Ayrıca olabildiğince ucuzu :D
Hocam zaten uzun süre götürmesi için hot swap olması lazım. Çünkü switchlerde ne olacağı belli olmaz tuşlardan biri birden basmamaya başlar yada çift basmaya başlar. Klavye hot swap değilse sorunu halletmek çok zor. O yüzden yani uzun süre götürmesi için hot swap önemli.

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Grant
Hocam zaten uzun süre götürmesi için hot swap olması lazım. Çünkü switchlerde ne olacağı belli olmaz tuşlardan biri birden basmamaya başlar yada çift basmaya başlar. Klavye hot swap değilse sorunu halletmek çok zor. O yüzden yani uzun süre götürmesi için hot swap önemli.
Anladım. Şu temu bir tek bana indirim vermedi verse alıcam bir tane ama :D

mbu.berke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Berke
hocam önerdiğin geeky klavyeyi ben de alıcam galiba önceki bi konuda da önermişlerdi kefil misiniz uzun götürür mü ?
Hocam switch olarak huano kullanıyor. Kısa süre içinde huano switchi bozulan görmedim ama bir süre kullandıktan sonra switchlerde yay sesi oluştuğunu söyleyenler var. Yani hemen bozulmaz ama yay sesi konusuna bir şey diyemem. Çok büyük bir sorun değil ama bazılarını rahatsız edebiliyor. Bir de almanca düzen olduğu için ilk elinize geçtiğinde ESC tuşu ikincil tuş olarak çalışıyor ama onu bir uygulama ile düzeltiyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Serkan Tuna
Hocam switch olarak huano kullanıyor. Kısa süre içinde huano switchi bozulan görmedim ama bir süre kullandıktan sonra switchlerde yay sesi oluştuğunu söyleyenler var. Yani hemen bozulmaz ama yay sesi konusuna bir şey diyemem. Çok büyük bir sorun değil ama bazılarını rahatsız edebiliyor. Bir de almanca düzen olduğu için ilk elinize geçtiğinde ESC tuşu ikincil tuş olarak çalışıyor ama onu bir uygulama ile düzeltiyorsunuz.
hocam inceleme videolarına bakıyorum ama geek gk61 diye bi marka videolaru çıkıyor bunlar aynı mı geeky gk61 olanı bulamadım

Gurkanpiro

80+ Platinum
Yay sesi huanolarda ve ucuz switchlerde olur hep yalnız gekky tek sorunu y ve z nin yeri değişik

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Serkan Tuna
Aynı değil diye biliyorum. Geek olanda gateron optik switchler var sanırım.
çok saçma ya biri geek biri geeky adam akıllı karşılaştırma yapamıyorum kaynak bulamadığım için :D
ve youtubeda adam akıllı 1 tane bile videosu yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok saçma ya biri geek biri geeky adam akıllı karşılaştırma yapamıyorum kaynak bulamadığım için :D
ve youtubeda adam akıllı 1 tane bile videosu yok
@Gurkanpiro hocam sizin bi bilginiz var mı inceleyebileceğim bir video felan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,595
Üyeler
167,165
Son üye
miracdrsn
Top Bottom