Neler Yeni

🔥İndirim Samsung Galaxy S25 Ultra (Samsung Türkiye Garantili) 76.460₺ (ödeme adımında)

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Abdullah

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
Sercan GÖKALP
Bi ara s24 ultra 52 civarına inmişti o zaman alamadık...

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Ali
Bu fiyata yd alana yazık valla. Kayıt belli değil, garantisi desen yok. 30k için risk alıyorlar. Kayıt çıksa bile kim bilir fiyat ne olacak. Daha s24u kayıt gelmedi
Hiç bilmeden ne güzel yorumlar yapılıyor. Server açık olunca kayıtları telefoncular yapıyor. Gruplarda bunu paylaşıyorlar. Kayıt belli. 4+4 ay sorunsuz kullanıp Ekim ayında kayıt ettirebilirsiniz. Dilerseniz o zamanda kayıtsız satıp iPhone 17 Pro alıp Nisan ayına kadar kullanabilirsiniz. Bu şekilde hiç kayıt ettirmeden 3-5 üste vererek her sene en güncel android ve ios cihazları kullanabilirsiniz. Yada kayıt yapıp bir ömür sorunsuz kullanırsınız.

30.000 lira size göre az olabilir aradaki fark asgari ücretten fazla. Siz 1000 dolarlık cihazı 80.000 liraya alabilirsiniz. Sonra garantiye verdim kullanıcı hatası dediler tüketici hakem heyetine gidiyorum derken konu açarsanız üzülürüm. Yada ikincielde satarken 50.000 liraya ilana koyunca umursamadığınız 30.000 cebinizden bi bakmışsınız gitmiş. 😂

n3r3plAx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Alperen Öz
Instagram
https://www.instagram.com/alperenoz._/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199042251799/
Twitter
alperenoz58
Facebook
alperen.oz.319
Discord
n3r3plax
Forum temu pttavm felan derken heralde dibi gördü yd cihazlar oneriliyor bıde savunuluyor cok garip
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç bilmeden ne güzel yorumlar yapılıyor. Server açık olunca kayıtları telefoncular yapıyor. Gruplarda bunu paylaşıyorlar. Kayıt belli. 4+4 ay sorunsuz kullanıp Ekim ayında kayıt ettirebilirsiniz. Dilerseniz o zamanda kayıtsız satıp iPhone 17 Pro alıp Nisan ayına kadar kullanabilirsiniz. Bu şekilde hiç kayıt ettirmeden 3-5 üste vererek her sene en güncel android ve ios cihazları kullanabilirsiniz. Yada kayıt yapıp bir ömür sorunsuz kullanırsınız.

30.000 lira size göre az olabilir aradaki fark asgari ücretten fazla. Siz 1000 dolarlık cihazı 80.000 liraya alabilirsiniz. Sonra garantiye verdim kullanıcı hatası dediler tüketici hakem heyetine gidiyorum derken konu açarsanız üzülürüm. Yada ikincielde satarken 50.000 liraya ilana koyunca umursamadığınız 30.000 cebinizden bi bakmışsınız gitmiş. 😂

viamort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Murat Geri

Bu hesaba göre şuan S24U'nun kayıt edilebiliyor olması lazımdı. Ama edilemediğine göre 4+4 yap, sonra sat, al falan kısmı tabi ki hayvani seviyede uğraştırıcı.

Bunu alan adam kazanıyordur, züğürdün çenesini yoracağı kadar kazanıyordur. O adamın da vakti değerlidir, her sene böyle bir telefon değiştirme uğraşıyla uzun uzun vaktini kaybetmez yani

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Sinan
Valla s24u dan tek farkı işlemci ve kasa tasarımı. Yazılım cart curt zaten birkaç aya güncellemeyle gelir. Cidden gerek yok bu parayı vermeye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İdil Melisa Yallur
Bu dediğiniz yurtdisi telefonlarda server açılma olayı birtek samsunglarda mi oluyor? Oneplus 13 almak istiyordumda resmi olarakta gelmedi Türkiye'ye. Yurtdisi versiyonlari bulunabiliyor uygun fiyatlara ama kayıt sıkıntı işte 40k küsür kayıt ücreti veremem.

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Ali
Bu hesaba göre şuan S24U'nun kayıt edilebiliyor olması lazımdı. Ama edilemediğine göre 4+4 yap, sonra sat, al falan kısmı tabi ki hayvani seviyede uğraştırıcı.

Bunu alan adam kazanıyordur, züğürdün çenesini yoracağı kadar kazanıyordur. O adamın da vakti değerlidir, her sene böyle bir telefon değiştirme uğraşıyla uzun uzun vaktini kaybetmez yani
Server sürekli açık değil. Yurtdışından gelen bazı ürünleri getiren arkadaşlar direk kayıtlı veriyor. Bakınız Samsung Facebook gruplarında böyle çok ürün gördüm.
Forum temu pttavm felan derken heralde dibi gördü yd cihazlar oneriliyor bıde savunuluyor cok garip
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dokusunu konuş güzel kardeşim. Mantıklı olsa hak vereceğim. Paran çok ise +30000 verebilirsiniz hayırlısı olsun. İyi forumlar.

ahmi16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ahmet
Yd 25u alıcakken son anda 16 pro max aldım 4+4 kullanıp 4 ay tplink 4g modem yapmayi dusunuyorum belki cok fark olmazsa 17 pro max alir takaslarim.

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
777
İsim
Ömer Aslan
Top Bottom