Bu bakış acısı ile nereye gidilir? Tanıdığım coğu zengin arkadaşım içlerinden appleda kullanan var samsung kullanıda var. Yani insanlar parası olunca iphone almıyor direkt. İstediklerini alıyor. Ki sizin bakış açınız göre muhtemel apple cihazları=zenginlikParası olan iPhone alır zaten bütçesini düşünen adam Samsung'u tercih eder bu yüzden gereksiz diyorum ayrıca parası olması ya da neyi eksik neyi fazla diye bakmaması tüketim çılgınlığı olup gereksiz bir yükseltme olduğu gerçeğini değiştirmez
Mümkün olsaydı vivo x200 pro origin OS ile gelse 2 markanın 2 çöp yığınındanda kurtulmuş olurdum. Ama işte yazılım ve eko sistemnolduğu için coğu kullanıcı bu telefonda
14pm 15pm kullandım suan s24u kullanıyorum arasında en sorunsuz 14pm idi 15 gereksiz ısındı s24u geceleri rahatsız ediyor düsük ısık ekrana alınca kumlanma sorunuyla.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Millet son modeli almak için sıraya giriyor neden 4 yılda bi çıkartsın kiHayır öyle deme yoksa her sene telefon alan enayi elit kesim gelir seni linçler. S25 ultra s24 ultra ya göre whatsappı 0.008 saniye daha hızlı açıyormuş. Adamın aldığı maaş 30k ama elinde iPhone 16 pro Max görüyorum. Diyorum abi nasıl aldın bilmem kaç taksit yaptım diyor bana. Milletin cebinde para yok ama arka ceplerinde son model telefonlarla geziyorlar sanki çok önemli bişeymiş gibi. Gün sonunda telefonu sadece kamerası, Instagram, WhatsApp ve bir kaç çeşit uygulama için alıyorsun. Bu dediklerimi geçen sene çıkmış s24 açamıyor mu yani nedir bu her sene çıkan telefonu alacam saçmalığı. Nvidia gibi paragöz bile yeni ekran kartlarını çıkartacağı zaman araya 2 3 sene koyuyor ona rağmen arada bi önceki modelle güç anlamında pek fark olmuyor. Bu telefonlar neden hala 10 ayda bir yeni telefon çıkartıyor ben hala anlamadım. Çıkart 4 sene de bir. Bir sonraki modelin öncekine göre " ulan iyiki almışım dağlar kadar fark var " dedirtsin. Yine diyorum her sene bu dandik telefonları ilk günden alan bir kitle olduğu sürece bunlar batmaz.