Sizin bankaniza bağli sanırım.Bi arayin konusun.Bu arada sikayetvara yazin bu drumu.Bir benmi adam yerine konulmadım a. Bende halen bankaya yatan bir şey yok
Sizin bankaniza bağli sanırım.Bi arayin konusun.Bu arada sikayetvara yazin bu drumu.Bir benmi adam yerine konulmadım a. Bende halen bankaya yatan bir şey yok
stok yok gerekçesiyle sipariş iptal edilebilir mi dostum? Tüketici hakem heyetine başvurdum. Mesafeli satışlar sözleşmesi yönetmeliğinin 16. maddesi 4. fırkasına göre stokta olmaması satış iptali anlamına gelmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ah be.ben de 10 tane olan stoktan biri sana geldi sandım
hayırlı olsun güle güle ürünü
stok yok gerekçesiyle sipariş iptal edilebilir mi dostum? Tüketici hakem heyetine başvurdum. Mesafeli satışlar sözleşmesi yönetmeliğinin 16. maddesi 4. fırkasına göre stokta olmaması satış iptali anlamına gelmiyor.
hayırlı olsun güle güle kullan
Ürün temin edilebiliyorsa bilgi verilir. Şu kadar gün içerisinde gelecek diye. Merkez depoda yoksa iade edilir paran hesabına yatarstok yok gerekçesiyle sipariş iptal edilebilir mi dostum? Tüketici hakem heyetine başvurdum. Mesafeli satışlar sözleşmesi yönetmeliğinin 16. maddesi 4. fırkasına göre stokta olmaması satış iptali anlamına gelmiyor.
hayırlı olsun güle güle kullan
ürün hiç bir zaman gelmeyecekÜrün temin edilebiliyorsa bilgi verilir. Şu kadar gün içerisinde gelecek diye. Merkez depoda yoksa iade edilir paran hesabına yatar
Ürünün parası bile gelmedi, banka herhangi bir ödeme olmadığını söylediürün hiç bir zaman gelmeyecek
Bankamın müşteri hizmetlerini aradım ve herhangi bir iade işlemi sürecinin başlamamış olduğunu söyledi. Sonrasında Mediamarkt müşteri hizmetlerini aradım ve iade sürecimin başlayıp başlamadığını kontrol ettirdim. (not: sistem yoğunluğundan dolayı da yaklaşık 4-5 dakika bekletildim.) İade sürecimin başlamadığını ve muhasebecilikte adıma iade talebi kaydının oluşturulacağını ve 24-48 saat içerisinde bana geri dönüş yapacaklarını söylediler. Gerçekten büyük rezalet. Siparişim iptal olmasına rağmen paramın iade edilmesi için ayrıyeten adamlara hatırlatma mı yapmam gerekiyor anlamadım. Aramasam hiç paramı iade etmeyeceklermiş gibi tutumlar... Güvenilecek bir yanı kalmadı bu şirketinÜrünün parası bile gelmedi, banka herhangi bir ödeme olmadığını söyledi
Akşama kadar yatmazsa şikayet dilekçesi yazacağım
EvetBankamın müşteri hizmetlerini aradım ve herhangi bir iade işlemi sürecinin başlamamış olduğunu söyledi. Sonrasında Mediamarkt müşteri hizmetlerini aradım ve iade sürecimin başlayıp başlamadığını kontrol ettirdim. (not: sistem yoğunluğundan dolayı da yaklaşık 4-5 dakika bekletildim.) İade sürecimin başlamadığını ve muhasebecilikte adıma iade talebi kaydının oluşturulacağını ve 24-48 saat içerisinde bana geri dönüş yapacaklarını söylediler. Gerçekten büyük rezalet. Siparişim iptal olmasına rağmen paramın iade edilmesi için ayrıyeten adamlara hatırlatma mı yapmam gerekiyor anlamadım. Aramasam hiç paramı iade etmeyeceklermiş gibi tutumlar... Güvenilecek bir yanı kalmadı bu şirketin
ürün temin edilecek dendi. günlerce satılmaya devam etti. stokta var dendi. 1 hafta sonra stokta yok denilerek iptal edildi. 1 hafta yasal sürenin üzerinde.Ürün temin edilebiliyorsa bilgi verilir. Şu kadar gün içerisinde gelecek diye. Merkez depoda yoksa iade edilir paran hesabına yatar
Birebir aynı şeyler söylendi ve dönen yok. Buaksam 3 iş günü süreleri doluyor. Direkt hakem heyetine dilekçe yazacağım.Bankamın müşteri hizmetlerini aradım ve herhangi bir iade işlemi sürecinin başlamamış olduğunu söyledi. Sonrasında Mediamarkt müşteri hizmetlerini aradım ve iade sürecimin başlayıp başlamadığını kontrol ettirdim. (not: sistem yoğunluğundan dolayı da yaklaşık 4-5 dakika bekletildim.) İade sürecimin başlamadığını ve muhasebecilikte adıma iade talebi kaydının oluşturulacağını ve 24-48 saat içerisinde bana geri dönüş yapacaklarını söylediler. Gerçekten büyük rezalet. Siparişim iptal olmasına rağmen paramın iade edilmesi için ayrıyeten adamlara hatırlatma mı yapmam gerekiyor anlamadım. Aramasam hiç paramı iade etmeyeceklermiş gibi tutumlar... Güvenilecek bir yanı kalmadı bu şirketin
dostum şikayet yazmak için neyi bekliyorsun ?Saat 5i geçti yatan hiçbir şey yok. Rezalet ötesi firma. Akşama şikayette olacağım
Şikayetvara yazdım, çalıştığım için şuan bir şey yapamadım. Yarında 8.30-21.30 işte olacagim. Cumaya yatmamış olursa sabahtan hakem heyetine gideceğimdostum şikayet yazmak için neyi bekliyorsun ?
keşke benim paramı da geri vermeselerdi
paranı vermeseler daha iyi. icraya verirsin mediamarktı mağdur olursun daha çok şey alırsın