tüketici hakem heyetine olan şikayetinde bunu yazarsan aradaki farkı mediamarkttan alabilirsinVisa indirimi ile 19kya 23fe alabiliyordum.
Ancak NEFRET ETTİĞİMİN mediamarktı paramı vermediği için sipariş veremiyorum indirimi kaçıracağım
tüketici hakem heyetine olan şikayetinde bunu yazarsan aradaki farkı mediamarkttan alabilirsinVisa indirimi ile 19kya 23fe alabiliyordum.
Ancak NEFRET ETTİĞİMİN mediamarktı paramı vermediği için sipariş veremiyorum indirimi kaçıracağım
Bir gelişme varmı hocam sizdeBankamın müşteri hizmetlerini aradım ve herhangi bir iade işlemi sürecinin başlamamış olduğunu söyledi. Sonrasında Mediamarkt müşteri hizmetlerini aradım ve iade sürecimin başlayıp başlamadığını kontrol ettirdim. (not: sistem yoğunluğundan dolayı da yaklaşık 4-5 dakika bekletildim.) İade sürecimin başlamadığını ve muhasebecilikte adıma iade talebi kaydının oluşturulacağını ve 24-48 saat içerisinde bana geri dönüş yapacaklarını söylediler. Gerçekten büyük rezalet. Siparişim iptal olmasına rağmen paramın iade edilmesi için ayrıyeten adamlara hatırlatma mı yapmam gerekiyor anlamadım. Aramasam hiç paramı iade etmeyeceklermiş gibi tutumlar... Güvenilecek bir yanı kalmadı bu şirketin
Arkadasi bilmiyorum ama bende yok dun mh ye de yazdım. Hala donus yokBir gelişme varmı hocam sizde
Hiçbir bildirim almamama rağmen sabah hesabımı kontrol ettiğimde para iade edilmişti. Bu sabah iade etmişler, muhasebecilikten aranılacak dendi ama arayan eden olmadı. Müşteri hizmetlerini aramamızı bekliyorlardı herhalde.Bir gelişme varmı hocam sizde
Bende yatan bir şey yok. Aradım şimdi yok manual başlattık provizyon numarisi isteyeceğiz sizi arayacağız falan. Dün akşam sipariş veremedim paramı yatırmadıkları için. Üstüne parada verseler mediamarktın yanından bile geçmem artık.Hiçbir bildirim almamama rağmen sabah hesabımı kontrol ettiğimde para iade edilmişti. Bu sabah iade etmişler, muhasebecilikten aranılacak dendi ama arayan eden olmadı. Müşteri hizmetlerini aramamızı bekliyorlardı herhalde.
Müşteri hakem heyetine şikayetini dile getir bence. Bu nasıl bir muameledir adam mı seçiyorlar anlamadım. Önce herkese farklı şeyler söylediler, şimdi de eşit hizmet sağlamamaya devam ediyorlar. Firma içerisinde kimin ne yaptığı belli değil, büyük bir kopukluk var.Bende yatan bir şey yok. Aradım şimdi yok manual başlattık provizyon numarisi isteyeceğiz sizi arayacağız falan. Dün akşam sipariş veremedim paramı yatırmadıkları için. Üstüne parada verseler mediamarktın yanından bile geçmem artık.
Bana yatmis simdi baktımBende yatan bir şey yok. Aradım şimdi yok manual başlattık provizyon numarisi isteyeceğiz sizi arayacağız falan. Dün akşam sipariş veremedim paramı yatırmadıkları için. Üstüne parada verseler mediamarktın yanından bile geçmem artık.
Valla bana halen yatan bir şey yok. 2dk ara ile 2 kere aradım. Birincisi ödemeniz yapılmış deyip provizyon numarası verdi. İkincisi verilen provizyon numarası üzerine bir ödeme bulunmuyor ben " ilgili " birime dilekçe oluşturuyorum hafta sonuna kadar yatmış olur dedi. Yatırmayacaklarına adım gibi eminim sonra aradığımda haftasonu işlem vs vs diye gene geçiştireceklerBana yatmis simdi baktım
Hocam link atabilirmisiniz 19k ya bende almak isterimVisa indirimi ile 19kya 23fe alabiliyordum.
Hepsiburada da dun akşam visa kart ile verilen siparişlerde %8 indirim vardı. 20.500e satılıyor s23fe. 19kya geliyorduHocam link atabilirmisiniz 19k ya bende almak isterim
Yazdım ama indirimle ilgili ekran görüntüsünü unuttuğum için ekleyemedim. Şikayeti iptal edip tekrar oluşturabilir miyim ? herhangi bir sorun oluşur mu ? Onun dışında var olan her belgeyi yolladım ve şikayet oluşturdum. Bakalım nasıl sonuçlanacaktüketici hakem heyetine olan şikayetinde bunu yazarsan aradaki farkı mediamarkttan alabilirsin
bilmiyorum iptal olup olmadığını. Lakin sen de şuan ekran görüntüsü varsa ve sende bunu talep ederler ise verirsinYazdım ama indirimle ilgili ekran görüntüsünü unuttuğum için ekleyemedim. Şikayeti iptal edip tekrar oluşturabilir miyim ? herhangi bir sorun oluşur mu ? Onun dışında var olan her belgeyi yolladım ve şikayet oluşturdum. Bakalım nasıl sonuçlanacak