Hissediyorsun* kendin diyorsun. His yani akıcılık ike kasma farklı bir şey.Samsung s24lerde ekranın altında aratma kısmını açarken kastığını hissediyorsun o da alınmaz
Widgeti büyütürken kasmıyor en azından.
Hissediyorsun* kendin diyorsun. His yani akıcılık ike kasma farklı bir şey.Samsung s24lerde ekranın altında aratma kısmını açarken kastığını hissediyorsun o da alınmaz
Kendinizi yormayın hocam o arkadaşa laf anlatılmıyor. Dandik Kirin işlemcili google servisleri bulunmayan huaweinin daha iyi olduğunu düşünen adamla herhangi bir şey tartışılmaz.Hissediyorsun* kendin diyorsun. His yani akıcılık ike kasma farklı bir şey.
Widgeti büyütürken kasmıyor en azından.
Evet biliyorum kendisiyle birçok konuda tartıştık gerekirse seve seve anlayacayacak Nede olsa bu firmalar kimsenin babasının değil.Kendinizi yormayın hocam o arkadaşa laf anlatılmıyor. Dandik Kirin işlemcili google servisleri bulunmayan huaweinin daha iyi olduğunu düşünen adamla herhangi bir şey tartışılmaz.
Üstüne basarak işlemci hariç en güzeli dedim. Ayrıca Huawei'lerin kendi mağazasından google uygulamalarını direkt indirebiliyorsunuz güncel olarak. Aklınız yok fikriniz var gerçektenKendinizi yormayın hocam o arkadaşa laf anlatılmıyor. Dandik Kirin işlemcili google servisleri bulunmayan huaweinin daha iyi olduğunu düşünen adamla herhangi bir şey tartışılmaz.
Maalesef işlemci hariç de en güzeli değil. Zaten en başında cihazın işlemcisi kullanım ömrünü doğrudan etkiler. Onu geçtim huaweinin bu fiyatlara sattığı çoğu cihazda amoled ekran da bulunmuyor. Arayüzü daha kötü ve en önemlisi de google yok. Ekstra yazılımlar kullanarak google uygulamalarına erişebilirsin ama sonuç olarak sıkıntı yaşamayacağının garantisini sana kimse veremez küçük kardeşim. Forumdaki her konuda samsung kötülemek için kendini şekilden şekle sokmana inan hiç gerek yok. Ne aklın var ne de savunabileceğin fikrin sana iyi forumlar dilerim.Üstüne basarak işlemci hariç en güzeli dedim. Ayrıca Huawei'lerin kendi mağazasından google uygulamalarını direkt indirebiliyorsunuz güncel olarak. Aklınız yok fikriniz var gerçekten
Arayüz ve ekosistem özellikleri olarak Samsung'dan üstte bir marka. Tabii ki bu biraz kullanıcı deneyimi olarak kaldığından yoruma açık ama sen bana bunu diyerek saldırdığın için bende rahatça diyebilirim. İki ekosistemi de zamanında deneyimledim, en yakın arkadaşımda Huawei ekosistemi var ben bir sene önce Samsung ekosistemi kullanıyordum. Birkaç sene öncede Huawei ekosistemini kendim kullandım. Yani bir deneyimim ve bilgim varda konuşuyorum iki forum konusu okuyup kullandığım markayı savunmak için şekilden şekile girmiyorum. Kullandığım tablet zaten S9+ ben niye Samsung'u gömmek için şekilden şekile gireyim hiçbir sebebim yok. Ayrıca Samsung'u hiçbir yazımda gömmedim. Arayüzde kasıyor hissiyatı var dedim ve doğru buradan mı çok alındın? Bana 10 saattir saldırdığınız mesajımda favorim Huawei yazıyor. Favorim Huawei olduğu için bilgisiz cahil fanboy demediğiniz bir şey kalmadı. Bu bile hangimizin bilgisiz cahil ve fanboy olduğunu belli ediyor. Şimdi neyse tabletlerinde bu bütçede OLED Papermatte ekran bulunuyor. Kesinlikle kaliteli bir panel ve kullanıcı açısından bu konu yine tercihe bağlı. Ders notları alırken karanlık tema kullanırken siyah rengini daha iyi veriyor olması bir avantaj en basitinden. Ancak yine bu kullanıcıya bağlı bir yorum, yani birinde amoled var daha iyi bir diye mantık yok. Google uygulamalarına erişmek için ekstra bir yazılıma da ihtiyacın yok (Huawei'nin kendi mağazası, gbox falan değil) ve güncel sürümlerde kimse sıkıntı yaşamıyor. Kimsenin yaşamadığı sorunları ya olursa diyerek argüman yaratmaya çalışıyorsun bu durumda derim ki "Note 7 telefonlar gibi patlamayacağının garantisi yok." Arayüzünü daha çok beğeniyorum, ekosistem olarak daha güzel hem ekosistem parçaları olarak, kulaklık ve saat gibi hem de ekosistem ayrıcalıkları olarak. Son olarak Samsung'un teknik servis olarak ne kadar iğrenç bir marka olduğuna da değinmemi ister miydin? Whatsapp yüklü diye cihazı kullanmışsınız bu yüzden garanti dışı diyip destek vermemeleri , ekranda hiçbir iz olmamasına rağmen tırnak hasarı diyip ekran değişiminde kasti olarak 10 kat hatalı fiyat çekmeleri. Neticede evet aklın yok kendi deneyimlerine bağlı savunabileceğin bir fikrin de yok 10 20 saat forumda konu okuyup youtubeda video izleyip marka kötüleyerek yargıda bulunuyorsun iyi forumlar dilerimMaalesef işlemci hariç de en güzeli değil. Zaten en başında cihazın işlemcisi kullanım ömrünü doğrudan etkiler. Onu geçtim huaweinin bu fiyatlara sattığı çoğu cihazda amoled ekran da bulunmuyor. Arayüzü daha kötü ve en önemlisi de google yok. Ekstra yazılımlar kullanarak google uygulamalarına erişebilirsin ama sonuç olarak sıkıntı yaşamayacağının garantisini sana kimse veremez küçük kardeşim. Forumdaki her konuda samsung kötülemek için kendini şekilden şekle sokmana inan hiç gerek yok. Ne aklın var ne de savunabileceğin fikrin sana iyi forumlar dilerim.
Üstteki yorumumu ortalama altı IQ ya sahip bir insanın bile anlayabileceği kadar basit bir şekilde yazmıştım fakat ne yazık ki anlamamışsınız. Yazdığın 50 satır yorumlarında da bencelerden öteye gidememişsin. Bol bol kitap okumanı tavsiye ederim ve iyi forumlar dilerim.Arayüz ve ekosistem özellikleri olarak Samsung'dan üstte bir marka. Tabii ki bu biraz kullanıcı deneyimi olarak kaldığından yoruma açık ama sen bana bunu diyerek saldırdığın için bende rahatça diyebilirim. İki ekosistemi de zamanında deneyimledim, en yakın arkadaşımda Huawei ekosistemi var ben bir sene önce Samsung ekosistemi kullanıyordum. Birkaç sene öncede Huawei ekosistemini kendim kullandım. Yani bir deneyimim ve bilgim varda konuşuyorum iki forum konusu okuyup kullandığım markayı savunmak için şekilden şekile girmiyorum. Kullandığım tablet zaten S9+ ben niye Samsung'u gömmek için şekilden şekile gireyim hiçbir sebebim yok. Ayrıca Samsung'u hiçbir yazımda gömmedim. Arayüzde kasıyor hissiyatı var dedim ve doğru buradan mı çok alındın? Bana 10 saattir saldırdığınız mesajımda favorim Huawei yazıyor. Favorim Huawei olduğu için bilgisiz cahil fanboy demediğiniz bir şey kalmadı. Bu bile hangimizin bilgisiz cahil ve fanboy olduğunu belli ediyor. Şimdi neyse tabletlerinde bu bütçede OLED Papermatte ekran bulunuyor. Kesinlikle kaliteli bir panel ve kullanıcı açısından bu konu yine tercihe bağlı. Ders notları alırken karanlık tema kullanırken siyah rengini daha iyi veriyor olması bir avantaj en basitinden. Ancak yine bu kullanıcıya bağlı bir yorum, yani birinde amoled var daha iyi bir diye mantık yok. Google uygulamalarına erişmek için ekstra bir yazılıma da ihtiyacın yok (Huawei'nin kendi mağazası, gbox falan değil) ve güncel sürümlerde kimse sıkıntı yaşamıyor. Kimsenin yaşamadığı sorunları ya olursa diyerek argüman yaratmaya çalışıyorsun bu durumda derim ki "Note 7 telefonlar gibi patlamayacağının garantisi yok." Arayüzünü daha çok beğeniyorum, ekosistem olarak daha güzel hem ekosistem parçaları olarak, kulaklık ve saat gibi hem de ekosistem ayrıcalıkları olarak. Son olarak Samsung'un teknik servis olarak ne kadar iğrenç bir marka olduğuna da değinmemi ister miydin? Whatsapp yüklü diye cihazı kullanmışsınız bu yüzden garanti dışı diyip destek vermemeleri , ekranda hiçbir iz olmamasına rağmen tırnak hasarı diyip ekran değişiminde kasti olarak 10 kat hatalı fiyat çekmeleri. Neticede evet aklın yok kendi deneyimlerine bağlı savunabileceğin bir fikrin de yok 10 20 saat forumda konu okuyup youtubeda video izleyip marka kötüleyerek yargıda bulunuyorsun iyi forumlar dilerim
Okuduğunu anlayabilsen zaten bunu tartışmazdık. Şimdi ilkokul çocuğu seviyesinde anlatacağım;Üstteki yorumumu ortalama altı IQ ya sahip bir insanın bile anlayabileceği kadar basit bir şekilde yazmıştım fakat ne yazık ki anlamamışsınız. Yazdığın 50 satır yorumlarında da bencelerden öteye gidememişsin. Bol bol kitap okumanı tavsiye ederim ve iyi forumlar dilerim.
Samsung genel kullanıcıya daha uygun bir cihaz kimse saydığım problemlerle uğraşmak istemez. Servis konusunda samsunga bir kere işim düştü bir sorun yaşamadım. Şikayetvar puanlarına bakarsak da samsungun sorun çözme yüzdesi daha yüksek görünüyor (%9 - %30). Bir şey kanıtladığını sanman komik olmuş. Amoled ve oled panellerin çalışma prensibi aynı olduğu için insan gözüyle fark edebileceğin bir fark da yok. Bu da yine bilgisizce bir yorum olmuş. Oled ekranlı bir huawei tablet için S9'un üzerine 3-4bin fazla vermen gerekiyor (Matepad pro ne olduğu belirsiz bir satıcıda 23binTL Pappermatte 33bin tl karşılaştırmaya bile değmez.). Daha fazla bütçesi olan yine gidip 7 yıl güncelleme alacak S10+ alır. 26 bine satılıyor huawei yine mantıklı değil.Okuduğunu anlayabilsen zaten bunu tartışmazdık. Şimdi ilkokul çocuğu seviyesinde anlatacağım;
İlk yorumumda favorim Huawei demişim yine benceli bir yorum yapmışım. Benceli yorumumdan dolayı fanboy diyorsun aklın olsa kullanıcı tercihi diyip bu tartışmayı başlatmazdın. Ayrıca arayüz konusunda bence demem yüzünden neden bencelerden öteye gidememek oluyor? Arayüz zaten kullanıcının bence iyi bence kötü diyebileceği bir konu. Senin nesnel yargıda bulunman hatalı zaten. Ya da oled amoled karşılaştırmasında kullanıcı tercihi demem bilgisizce bir yorum değil insanlar ne işine yarıyorsa neye ihtiyacı varsa onu kullanır. Senin gibi cahil özgüveninde olan insanlar elindeki malı satmak için 40 takla atar ama sonuç olarak cahilsiniz. Dediğin her şeye cevap verdim ama hiçbir argümanıma bir cevabın yok. Şimdi bana Samsung teknik desteğini savun bakalım, ya da Huawei'de milletin sıkıntı yaşadığını kanıtla hani bilgiliysen göster yani.