Neler Yeni

Yardım Dizüstü PC'den Hiç Anlamayana 15k Bütçeli Genel Amaçlı Öneri

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Salih
Bütçe
15000
Merhaba,
Bir arkadaşıma 15k civarı bütçeyle dizüstü bilgisayar arayışındayız.
Bu piyasaya pek hakim değiliz, mümkünse genel amaçlı kullanıma uygun, çağ dışı kalmayacak bir laptop önerir misiniz?

Bütçe: 15.000 civarı

Kullanım şekli: %60-70 Ofis programları ve internet %30-40 Oyun
Minimum kriterler:

İ5 işlemci, 3ghz üstü tercih

8 GB Ram
256 GB üstü SSD

IPS ekran
Fiyat biraz bütçe üstü ama şu nasıl?

RRadagast

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Keskin
Dostum referans olarak attığın linkteki cihaza benzer tarzda bir laptop var elimde. Profilimden ikinci el ilanlarıma tıklayarak bakabilirsin. Beğenirsen ne ala, beğenmezsen de yapacak bir şey yok.

dipnot; Bu şekilde yönlendirmenin yasak olup olmadığını bilmiyorum yasaksa moderasyon ekibi uyarırsa sevinirim.

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum referans olarak attığın linkteki cihaza benzer tarzda bir laptop var elimde. Profilimden ikinci el ilanlarıma tıklayarak bakabilirsin. Beğenirsen ne ala, beğenmezsen de yapacak bir şey yok.

dipnot; Bu şekilde yönlendirmenin yasak olup olmadığını bilmiyorum yasaksa moderasyon ekibi uyarırsa sevinirim.
Bilgisayarı arkadaşıma alacağım için 2.ele sıcak bakmamakta. Teşekkür ediyorum cevabın için.

RRadagast

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Keskin
Bilgisayarı arkadaşıma alacağım için 2.ele sıcak bakmamakta. Teşekkür ediyorum cevabın için.
Bilgisayar 2.el değil bölüm olarak sadece ikinci el bölümü olduğu için ilanı oraya açmak durumunda kaldım. Kapalı kutu, faturalı ve garantilidir aklınızda olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,090
Üyeler
167,053
Son üye
Ahmed-Emin
Top Bottom