Neler Yeni

Bu Tobaccoyu THH şikayet edebilir miyim?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Selamlar, 3-5 liranın lafını yapacak kadar düşmedim ama yine de eğer yasak geldiyse uyulması gerekir. 72 liraya aldığım sigaramı önce pos cihazına 72 olarak girdi daha sonra 3 tl muhtelif olarak daha ekledi. şikayet edebilir miyim? ne gibi sonuçlarla karşılaşırım? merak ediyorum.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,110
İsim
Mehmet Aslan
Selamlar, 3-5 liranın lafını yapacak kadar düşmedim ama yine de eğer yasak geldiyse uyulması gerekir. 72 liraya aldığım sigaramı önce pos cihazına 72 olarak girdi daha sonra 3 tl muhtelif olarak daha ekledi. şikayet edebilir miyim? ne gibi sonuçlarla karşılaşırım? merak ediyorum.
komisyon için almış sanırım , bir şey çıkmaz bence , çok küçük meblağ.

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Bu tarzlar kesinlikle yasak hatta reklamlarda gösteriyorlardı.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,110
İsim
Mehmet Aslan
arkadaş söyleyince aklıma geldi , bununla ilgili bir düzenleme gelmişti sanırım , işletme ceza yiyebilir. Davaya dönerse 3 5 lira için avukat parası ödemek durumunda kalabilirsin :D

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,537
İsim
Diyarhan
Şikayet edebilirsin. Ben sigarayı kart üzerinden satmayı bıraktım müşterilerim komisyon sorun değil demeye başladı.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
komisyon için almış sanırım , bir şey çıkmaz bence , çok küçük meblağ.
Evet ama almaması lazım, nasıl marketler almıyorsa bakkallar, tekeller ve tobacco shop'lar da almamalı. Kural neyse uyulmalı.

MufasaBoss

80+ Bronze
Knk Benim Babam Kimseyi Şikayet Etmez Adam Erken Zam Yapmış Sigaraya 3 Tl Fazla Ödedi Babam Sonra Şikayet Etti Adam 77 Bin TL Ceza Yedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,605
Üyeler
169,311
Son üye
agalarkulu
Top Bottom