Neler Yeni

Wraith w75 driver hatası

Yuşowski

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yuşa Mesut Güngör
Bütçe
5
selamlar arkadaşlar ben wraith marka w75 model klavyeyi aldım memnun bir şekilde 2/3 ay geçirdim fakat bilgisayarıma format attığımda driverinde bir sorunla karşılarştımür
üretici firmaya destek talebinde bulundum ürün servise gitti sonucunda geldi fakat sorunum çözülmedi sorun benim tarafımdan olabilir bir çok araştırma yaptım ama yaşadığım
sorunu benden başkası yaşamamış gibi görünüyo yardımcı olurmusunuz? sorunum driver i açtığımda yazılımdan çık bilgisayar kullanılabilir dosyaları kaybetti diyor tamam a tıklayınca
otomatik olarak yazılımdan atıyor hiç bir fonksiyonunu kullanamıyorum.
resim_2025-02-07_185200571.png

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
yo
selamlar arkadaşlar ben wraith marka w75 model klavyeyi aldım memnun bir şekilde 2/3 ay geçirdim fakat bilgisayarıma format attığımda driverinde bir sorunla karşılarştımür
üretici firmaya destek talebinde bulundum ürün servise gitti sonucunda geldi fakat sorunum çözülmedi sorun benim tarafımdan olabilir bir çok araştırma yaptım ama yaşadığım
sorunu benden başkası yaşamamış gibi görünüyo yardımcı olurmusunuz? sorunum driver i açtığımda yazılımdan çık bilgisayar kullanılabilir dosyaları kaybetti diyor tamam a tıklayınca
otomatik olarak yazılımdan atıyor hiç bir fonksiyonunu kullanamıyorum. Alıntıyı görüntüle
sık yükle yaptınız mi driveri
bide klavyeyi resetleuebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,524
Üyeler
167,326
Son üye
slmlarrrr
Top Bottom