Neler Yeni

Valorantta hangi bıçak alınmalı?

Slazey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Gürkan
Arkadaşlar 4 tane bıçak arasında kaldım rgx karambit rgx kelebek kuronami bıçak ve vct karambit hangisi ?

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
nk
Rgx kelebek

Erai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
eray
Arkadaşlar 4 tane bıçak arasında kaldım rgx karambit rgx kelebek kuronami bıçak ve vct karambit hangisi ?
Rgx karambit harici hepsini kullandım rgx kelebek çok çabuk sıkıyor öyle diyeyim kuronomi bıçak da iyi ama fiyatına göre çok pahalı o fiyata vct karambiti alırsın bir daha gelmeyecek bir şey zaten ileride paran olduğunda başka şeyleri de alabilme şansın var ama bunu bir daha bulamazsın açıkçası ilk gelen karambiti almadığım için çok pişmanım benim önerim vct karambit

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
Forget
BAYONET, uzay avcısı yani.. 1 yıldır var, çok memnunum. Baymıyor, onun dışınd RGX kelebekte çok güzel buluyorum bende yok ama.

Elovee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Elöve Geyik
RGX karambit üstüne tanımam açıkçası
Ama sorduğunuz soru tamamen zevkler ve renklere giriyor.

Slazey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Gürkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rgx karambit harici hepsini kullandım rgx kelebek çok çabuk sıkıyor öyle diyeyim kuronomi bıçak da iyi ama fiyatına göre çok pahalı o fiyata vct karambiti alırsın bir daha gelmeyecek bir şey zaten ileride paran olduğunda başka şeyleri de alabilme şansın var ama bunu bir daha bulamazsın açıkçası ilk gelen karambiti almadığım için çok pişmanım benim önerim vct karambit
Çok hoşuma gitti ama bazı tipler var maçta felan cidden bunu mu aldın diyor aldığıma pişman oluyorum açıkçası şuanda en çok hoşuma giden o ama parlaması yokmuş yada belli olmuyormuş sanırım ondanda kararsız kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

BAYONET, uzay avcısı yani.. 1 yıldır var, çok memnunum. Baymıyor, onun dışınd RGX kelebekte çok güzel buluyorum bende yok ama.
Bayonet çok güzel bıçak ama şu anlık param varken daha pahalı bişey almayı düşünüyorum

Top Bottom