Rgx karambit harici hepsini kullandım rgx kelebek çok çabuk sıkıyor öyle diyeyim kuronomi bıçak da iyi ama fiyatına göre çok pahalı o fiyata vct karambiti alırsın bir daha gelmeyecek bir şey zaten ileride paran olduğunda başka şeyleri de alabilme şansın var ama bunu bir daha bulamazsın açıkçası ilk gelen karambiti almadığım için çok pişmanım benim önerim vct karambitArkadaşlar 4 tane bıçak arasında kaldım rgx karambit rgx kelebek kuronami bıçak ve vct karambit hangisi ?
Çok hoşuma gitti ama bazı tipler var maçta felan cidden bunu mu aldın diyor aldığıma pişman oluyorum açıkçası şuanda en çok hoşuma giden o ama parlaması yokmuş yada belli olmuyormuş sanırım ondanda kararsız kaldımRgx karambit harici hepsini kullandım rgx kelebek çok çabuk sıkıyor öyle diyeyim kuronomi bıçak da iyi ama fiyatına göre çok pahalı o fiyata vct karambiti alırsın bir daha gelmeyecek bir şey zaten ileride paran olduğunda başka şeyleri de alabilme şansın var ama bunu bir daha bulamazsın açıkçası ilk gelen karambiti almadığım için çok pişmanım benim önerim vct karambit
Bayonet çok güzel bıçak ama şu anlık param varken daha pahalı bişey almayı düşünüyorumBAYONET, uzay avcısı yani.. 1 yıldır var, çok memnunum. Baymıyor, onun dışınd RGX kelebekte çok güzel buluyorum bende yok ama.