Valorantta hangi bıçak alınmalı?

Slazey

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar 4 tane bıçak arasında kaldım rgx karambit rgx kelebek kuronami bıçak ve vct karambit hangisi ?

Rgx kelebek

Arkadaşlar 4 tane bıçak arasında kaldım rgx karambit rgx kelebek kuronami bıçak ve vct karambit hangisi ?
Rgx karambit harici hepsini kullandım rgx kelebek çok çabuk sıkıyor öyle diyeyim kuronomi bıçak da iyi ama fiyatına göre çok pahalı o fiyata vct karambiti alırsın bir daha gelmeyecek bir şey zaten ileride paran olduğunda başka şeyleri de alabilme şansın var ama bunu bir daha bulamazsın açıkçası ilk gelen karambiti almadığım için çok pişmanım benim önerim vct karambit

BAYONET, uzay avcısı yani.. 1 yıldır var, çok memnunum. Baymıyor, onun dışınd RGX kelebekte çok güzel buluyorum bende yok ama.

RGX karambit üstüne tanımam açıkçası
Ama sorduğunuz soru tamamen zevkler ve renklere giriyor.

Rgx karambit harici hepsini kullandım rgx kelebek çok çabuk sıkıyor öyle diyeyim kuronomi bıçak da iyi ama fiyatına göre çok pahalı o fiyata vct karambiti alırsın bir daha gelmeyecek bir şey zaten ileride paran olduğunda başka şeyleri de alabilme şansın var ama bunu bir daha bulamazsın açıkçası ilk gelen karambiti almadığım için çok pişmanım benim önerim vct karambit
Çok hoşuma gitti ama bazı tipler var maçta felan cidden bunu mu aldın diyor aldığıma pişman oluyorum açıkçası şuanda en çok hoşuma giden o ama parlaması yokmuş yada belli olmuyormuş sanırım ondanda kararsız kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BAYONET, uzay avcısı yani.. 1 yıldır var, çok memnunum. Baymıyor, onun dışınd RGX kelebekte çok güzel buluyorum bende yok ama.
Bayonet çok güzel bıçak ama şu anlık param varken daha pahalı bişey almayı düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,630
Üyeler
183,862
Son üye
Selcuk7765
Geri