Tr den alacağın 2k lık klavyelere denktir hemde hotswapKral şuan temu da indirimde var 100 tl ilk alışverişe ,vergi ile 600 oluyor yapıştır gitsin
Ak820 Pro, Attack shark K86, Akko 5075B PLUS bu üç klavyeden birini bulursan yapıştır gitsin. Bütçene göre en mantıklısı bunlar. FPS takılıyorsan aynı markaların Magnetic switchli klavyeleride var ama magneticlerin neredeyse hepsi kablolu çalışır bilgin olsun.2500 tl bütçem var kalvye önerisi lazım
AULA F87 alınır mı senceAk820 Pro, Attack shark K86, Akko 5075B PLUS bu üç klavyeden birini bulursan yapıştır gitsin. Bütçene göre en mantıklısı bunlar. FPS takılıyorsan aynı markaların Magnetic switchli klavyeleride var ama magneticlerin neredeyse hepsi kablolu çalışır bilgin olsun.
linki var mı bunun hocamKral şuan temu da indirimde var 100 tl ilk alışverişe ,vergi ile 600 oluyor yapıştır gitsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tr den alacağın 2k lık klavyelere denktir hemde hotswap
kanka videoki kodu arama yerine yazlinki var mı bunun hocam
bütce bir şey için alınabilir de 2500tl bütcede bence gerek yok. 2.5k civarına akko alınaabilir hem genel kalitesi daha iyidir hem de switchleri daha iyi, ayrıca tr garantisi de olurKral şuan temu da indirimde var 100 tl ilk alışverişe ,vergi ile 600 oluyor yapıştır gitsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tr den alacağın 2k lık klavyelere denktir hemde hotswap
bütceni az bir miktar artırıp bunu alabilirsin garanti olur senin için. ayrıca aula f75 alam benceç milletin ucuza aldığı şeyleri 3-4 katı fiyata satmasına dayanamıyorum ben. gaminggen indirimiyle 300 fazla verip düzgün bir 5075b alınabilirİyzico kampanyası ile 2800 e falan geliyor ama kesinlikle öneririm hocam çok güzel klavye.Görüntüsü de on numara bence. https://www.gaming.gen.tr/urun/5848...h-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/
Harfiyen katılıyorum hocam klavyeye öyle bir bütçe ayirsam kesinlikle akko 5075b alırdım.Garantisi de var mis gibi klavye.bütce bir şey için alınabilir de 2500tl bütcede bence gerek yok. 2.5k civarına akko alınaabilir hem genel kalitesi daha iyidir hem de switchleri daha iyi, ayrıca tr garantisi de olur
3k bütcelere çıkılıyorsa bunu alabilirsin garanti olur senin için. ayrıca aula f75 alam benceç milletin ucuza aldığı şeyleri 3-4 katı fiyata satmasına dayanamıyorum ben. gaminggen indirimiyle 300 fazla verip düzgün bir 5075b alınabilir
yalnız her sitede olmuyor ıyzıco sıtesıne bakiyzco ile ödeme yapınca iade yi banka hesabına mı yatırıyorlar yoksa harcama kredisi mi yapıyorlar ? Ak820 pro almayı planlıyorum bende