Neler Yeni

Sistem toplama önerisi

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
EmreE

asko56

80+ Silver
KDMXJSNXJNDJXNDID 7800xtyi 1080p kullanırsan yapar kardeşim 2k da yapmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sende haklısın
2k da da darbogaz yapar kardeşim ekran kartı saf güç olarak 4070 süper ile kafa kafaya

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Sefer
Hocam bu fiyata 3060 almamanız gerekiyor bence. 7700xt alın bu fiyata ama tabi parçalardan kısmanız gerekecek ancak kalite olarak bir düşüş olmaz bence. Misal 750w psu yeterli markalı bir tane. Soğutucu da hava soğutma olsun gibi gibi...

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Umut
Bunun yerine şunu al;
Özelleştire tıkla gerekli özelleştirmeyi yaptım zaten görünecek orada ,keyfi olarak soğutucuyu değişebilirsin

Birde SSDyi 1tb yap onu unuttum
Hocam öncelikle önerileriniz için teşekkürler çoğu kişi hazır sistem önermiş fakat ben kendi topladığım parçaları merak ediyorum sizce topladığım parçaların gideri var mıdır bir de özelleştirme gözükmüyor bende

Fiyata göre performans çok düşük kalıyor
Hocam yanıtınız için teşekkürler sizce nasıl bir değişiklik yapmak gerek

Ben olsam attığım sistemde anakartı b550 yapıp alırım ddr4müş ama fiyata göre güzel ilerde ddr5e geçmelik
Hocam yanıtınız için teşekkürler sizce işlemci 7500f veya 7600 den düşük değil mi fiyatı ona göre pahalı gibi geldi

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
EmreE
Hocam öncelikle önerileriniz için teşekkürler çoğu kişi hazır sistem önermiş fakat ben kendi topladığım parçaları merak ediyorum sizce topladığım parçaların gideri var mıdır bir de özelleştirme gözükmüyor bende

Hocam yanıtınız için teşekkürler sizce işlemci 7500f veya 7600 den düşük değil mi fiyatı ona göre pahalı gibi geldi
3 4 fps fazla almak istersen 7600 alabilirsin

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Umut
Hocam bu fiyata 3060 almamanız gerekiyor bence. 7700xt alın bu fiyata ama tabi parçalardan kısmanız gerekecek ancak kalite olarak bir düşüş olmaz bence. Misal 750w psu yeterli markalı bir tane. Soğutucu da hava soğutma olsun gibi gibi...
Hocam yanıtınız için teşekkürler 3060 seçmemin sebebi fiyatlara baktığımda 8gb VRAM li ekran kartları ile aynı fiyatta olmasıydı ve masrafı da 35k bandında tutmak istiyorum

3 4 fps fazla almak istersen 7600 alabilirsin
Hocam 7600 seçmememin sebebi o zaten 3 4 fps e gerek duyacağımı sanmıyorum

Bir de 7500f e stok soğutucu bile yettiği için ki incelemelerden de gördüğüm kadarıyla pek sıkıntı çıkarmıyor o yüzden hava soğutma seçtim

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Sefer
Hocam yanıtınız için teşekkürler 3060 seçmemin sebebi fiyatlara baktığımda 8gb VRAM li ekran kartları ile aynı fiyatta olmasıydı ve masrafı da 35k bandında tutmak istiyorum

Bir de 7500f e stok soğutucu bile yettiği için ki incelemelerden de gördüğüm kadarıyla pek sıkıntı çıkarmıyor o yüzden hava soğutma seçtim
Hocam ram'i 32gb dual seçerseniz iyi olur. Anladığım kadarıyla siz sonradan 16gb daha ekleyeceksiniz i yüzden

Hocam ram'i çift kanal ve 32gb alın bence.
Anladığım kadarıyla sonradan 16gb daha alacaksınız çünkü tek ram tercih etmişsiniz.
Eğer sadece 16gb olacaksa çift kanaldan daha iyi performans alırsınız.

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Umut
Hocam ram'i 32gb dual seçerseniz iyi olur. Anladığım kadarıyla siz sonradan 16gb daha ekleyeceksiniz i yüzden

Hocam ram'i çift kanal ve 32gb alın bence.
Anladığım kadarıyla sonradan 16gb daha alacaksınız çünkü tek ram tercih etmişsiniz.
Eğer sadece 16gb olacaksa çift kanaldan daha iyi performans alırsınız.
Hocam zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler şuanda ramin Cl değeri yüksek olduğu için dual yapmam ileride geliştirmeyi düşünüyorum düşük Cl değerli bir ram ile

Bir de yazdığım sistemi dizmek doğru olur mu sadece 1 kişi bundan bahsetmişde emin olmak için yazıyorum eğer diz derseniz bir de uygun güzel bir psu da önerirseniz sevinirim

Sonradan attığım linkte görünüyordu ozellestirme hocam arkadaşa yanıt olarak atmıştım hatta

K1dot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Umut
Hocam ona baktım kararsız kaldım ya attığınızı alıcam ya da topladığım sistemi ama biri topladığım sisteme performans düşük olur demiş kararsız kaldım şimdi
Sonradan attığım linkte görünüyordu ozellestirme hocam arkadaşa yanıt olarak atmıştım hatta

Top Bottom