Neler Yeni

CORSAIR HS80 Wireless/Logitech G G733 Hangi kulaklık modelini tercih etmeliyim?

Bütçe
6000
İki kulaklık arasında hangisini tercih ederdiniz? HS80 Max alacaktım fakat gördüğüm kadarıyla stokları tükenmiş. Bu iki kulaklık dışında farklı önerileriniz var mı? Zaman zaman fps oyunları oynasam dahi sürekli olarak fps oyunları oynamıyorum, kullanım şeklim aslında genel kullanıma yönelik.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,327
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wireless modeli 20saat sunuyor ki gerçekte 15 16 saattir o_O yüzden alınmaz.G733 de bana tabiri caizse oyuncak gibi geliyor.Eğer sorun etmezsen 2.el sitelerden 1-2aylık hs80max kovalayablrsn
Bu gibi
Dipnot:Satıcının benimle alakası yok reklam yok.
15-16 saat benim için kısa değil açıkçası, sürekli kullanımda şarja takıp devam edebilirim sorun değil benim için. İkinci el ise genelde almama taraftarıyım öneri için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence stok bekleyebılırsın yada arkadasın attıgıda olabılır
Bu sıralar hiç takip etmiyorum HS80 Max modeli tekrardan stoklara girer mi?

DogancanYr

80+ Silver
G733 için.
1) Rgbler kulaklığa kayıt olmuyor.
2) mikrofon kapama sesi yüksek gelmiyor ayrıca mikrofon kapandığında üzerindeki ledler kırmızı yanıyor ve görmek için kulaklığı çıkarman lazım.
3) Pil durumunu görmek için kulaklığı çıkarıp bakman lazım.
4) Bana göre artık bu yıldan sonra kablosuz usbli kulaklık alınmaz type - c alınmalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
mustafa kalaycı
G733 kullanıcısıyım şarj süresi 4 saat ama saat tutmadım işe giderken takıyorum akşamları 4-5 saat kullanıyorum haftada bir şarj ediyorum etmiyorum RGB leri de kapattım baya uzun gidiyor şarjı.

Pil durumunu açma tuşuna kısa basarak öğrenebiliyorsun sesli söylüyor battery % percent diye. Harici mikrofonum var kendi mikrofonu da idare ediyordu açıkcası.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
G733 için.
1) Rgbler kulaklığa kayıt olmuyor.
2) mikrofon kapama sesi yüksek gelmiyor ayrıca mikrofon kapandığında üzerindeki ledler kırmızı yanıyor ve görmek için kulaklığı çıkarman lazım.
3) Pil durumunu görmek için kulaklığı çıkarıp bakman lazım.
4) Bana göre artık bu yıldan sonra kablosuz usbli kulaklık alınmaz type - c alınmalı.
Rgb önemli değil, harici mikrofon kullanıyorum kulaklığın mikrofonunun ahım şahım olmasına gerek yok, pil durumu için bir uyarı vermiyor mu?

ErdemmK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Erdem
2 yıla yakın bir süredir G733 kullanıyorum. Şarj süresi 20 saatten fazla gidiyor 23 24 saat gibi gidiyor. RGB kullanmıyorum hep kapalı. Ses kalitesi beni tatmin ediyor. FPS oyunu da oynuyorum hikaye de, müzik de dinlerim bence iyi yani. Baya hafif kafanı sıkmıyor kulaklarını ağrıtmıyor. Genel çerçeveden bakıldıgın da benim yazacağım tek - not bluetooth desteği olmamasıdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
mustafa kalaycı
Ayrıca RGB leri çok güzel. Baya hafif . Ben görüntü olarak da baya beğenmiştim o yüzden aldım. Kafa bandı olması da güzel yastıklı modeller kafaya çok baskı yapıyor . Başlarda biraz sıkı geliyordu şimdi genişledi bir sıkıntım yok.

G733 kullanıcısıyım şarj süresi 4 saat ama saat tutmadım işe giderken takıyorum akşamları 4-5 saat kullanıyorum haftada bir şarj ediyorum etmiyorum RGB leri de kapattım baya uzun gidiyor şarjı.

Pil durumunu açma tuşuna kısa basarak öğrenebiliyorsun sesli söylüyor battery % percent diye. Harici mikrofonum var kendi mikrofonu da idare ediyordu açıkcası.
Çalışır durumda kullanırken şarj edebiliyoruz herhalde değil mi? :D

DogancanYr

80+ Silver
Rgb önemli değil, harici mikrofon kullanıyorum kulaklığın mikrofonunun ahım şahım olmasına gerek yok, pil durumu için bir uyarı vermiyor mu?
Uygulamasını açarsan görürsün onun dışında kırmızı ışık yanıyor ama kulaklığı çıkarmak lazım.

2 yıla yakın bir süredir G733 kullanıyorum. Şarj süresi 20 saatten fazla gidiyor 23 24 saat gibi gidiyor. RGB kullanmıyorum hep kapalı. Ses kalitesi beni tatmin ediyor. FPS oyunu da oynuyorum hikaye de, müzik de dinlerim bence iyi yani. Baya hafif kafanı sıkmıyor kulaklarını ağrıtmıyor. Genel çerçeveden bakıldıgın da benim yazacağım tek - not bluetooth desteği olmamasıdır.
Kronik cızırtı sorunuyla alakalı bir kaç yerden bir şeyler okumuştum var mı öyle bir problem sizde? veya kullanan başka tanıdıklarınız varsa onlarda?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,239
Üyeler
168,606
Son üye
Abdülhey222
Top Bottom