TRaJeDy 80+ Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 227 Dahası Reaksiyon skoru 56 İsim Nuri Tarık DAYAN Pazartesi, 21:36 #1 Merhaba arkadaşlar, Bu oyun hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana rehberlik edebilir mi? Örnek vermek gerekirse; ben 30 mermi sıkıyorum adama ölmüyor, o beni 3 kurşunla öldürüyor
Merhaba arkadaşlar, Bu oyun hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana rehberlik edebilir mi? Örnek vermek gerekirse; ben 30 mermi sıkıyorum adama ölmüyor, o beni 3 kurşunla öldürüyor
W White_Dragon 80+ Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 4 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim dark Pazartesi, 21:39 #2 silahtan silaha özellik değişiyor ve silah kalibrasyonu çok önemli eklentiler vs , ve karakterlerin kendine göre bi can ve zırhının olması bir çok etken var (pompalılar bozuklar oyunda tek atıyorlar) deneye deneye öğrenirsin silah hasarlarını
silahtan silaha özellik değişiyor ve silah kalibrasyonu çok önemli eklentiler vs , ve karakterlerin kendine göre bi can ve zırhının olması bir çok etken var (pompalılar bozuklar oyunda tek atıyorlar) deneye deneye öğrenirsin silah hasarlarını